Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Whakatane

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Whakatane inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Whakatane miniguide

Leiebil Whakatane
Bilutleie Whakatane

Whakatane ligger sør for Auckland, på Nordøyen i Bay of Plenty regionen. Whakatane ligger 90 kilometer øst for Taurange, og 89 kilometer nordøst for Rotorua, elven Whakatane Rivers munning. Byen har en befolkning på 19.000, mens det i tillegg bor 16.000 i Whakatane-distriktet (2009).

Whakatane har vært befolket i lang tid. Maorilandsbyene går tilbake til rundt 1200 e. Kr. Whale Island ligger utenfor byen, og er stedet der James Cook og Endeavour søkte ly i 1769. Fra Whakatane kan besøkende ta båt eller helikopter til den vulkanske øyen White Island. Nga Tapuwae o Toi Walkways er en gangsti som viser Whakatanes naturskjønne omgivelser. Turstien går mellom Whakatane og Ohope-stranden gjennom nasjonalparken. Whakatane byr også på gode vilkår for kajakkpadleren. Det går guidet tur til Whale Island, og utstyr kan leies lokalt. Langs kysten dukker ofte delfiner og seler opp. Whakatane byr også på er fisking, hesteridning og golf.

Nærmeste flyplass er Whakatane airport, 9 kilometer fra sentrum.