Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Bergen Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bergen Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bergen Lufthavn miniguide

Leiebil Bergen Lufthavn

Bilutleie Bergen Lufthavn

Bergen Lufthavn Flesland (BGO) befinner seg på Flesland 20 km sør for Bergen. Flybussen mellom lufthavnen og Bergen går hvert 15. minutt i hverdagene og tar cirka 30 minutter. Det går også båt fra lufthavnen. De leiebilfirmaene som er representert på Flesland er Hertz, Europcar, National, Budget og Avis. Bergen lufthavn Flesland er blitt kåret til Europas beste flyplass og verdens 6. beste flyplass av det britiske reisemagasinet Wanderlust Travel Awards.

Med 4,808,419 passasjerer i 2008 er Bergen Lufthavn den nest største i Norge. Det går direkteruter til 23 ulike internasjonale destinasjoner fra flyplassen. Den viktigste destinasjonen er Oslo med svært mange ruteforbindelser tur-retur daglig. Det er vedtatt at flyplassen skal oppgraderes.

Bergen Lufthavn har 7 ulike serveringssteder, tax free og noen butikker. Den har trådløst internett, bank og møterom. I april 2007 åpnet det første flyplasshotellet, Clarion Hotel Bergen Airport, med plass til 650 personer.

Norsk bokmål