Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Egersund

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Egersund inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Egersund miniguide

Leiebil Egersund
Bilutleie Egersund

Egersund ligger ved sørvestlandskysten – helt sør i Rogaland fylke, nær grensen mot nabofylket Vest-Agder. (Ca. 40 minutter med bil fra Stavanger.) Egersund har omlag 10.000 innbyggere (2009), og er administrativt sentrum i Egersund kommune.

Det er gjort arkeologiske funn som viser at det har bodd mennesker i Egersunds-området siden steinalderen – og på slutten av 1200.tallet var det to kirker her. Egersund har hatt status som by fra 1798.

Egersund sentrum har en av de største konsentrasjonene av urban trehusbebyggelse i Norge – og er av den grunn karakterisert som antikvarisk verneområde. Blant attraksjonene ellers er det et par museer som særlig må nevnes: Dalane Folkemuseum (et lokalhistorisk museum for Dalane-regionen, som Egersund er en del av) og Egersund Fayancemuseum (som dokumenterer byens tradisjonsrike produksjon av fayance og steintøy).

En ganske spesiell severdighet er Stoplesteinan – en godt over 1000 år gammel steinsirkel rett utenfor sentrum, som er blitt sammenliknet med Englands berømte ”Stonehenge” (men i en atskillig mindre utgave).

Nærmeste internasjonale flyplass er Stavanger Lufthavn Sola, som ligger 69 km nordvest for Egersund.