Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Egersund

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Egersund inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Egersund miniguide

Leiebil Egersund

Bilutleie Egersund

Egersund ligger ved sørvestlandskysten – helt sør i Rogaland fylke, nær grensen mot nabofylket Vest-Agder. (Ca. 40 minutter med bil fra Stavanger.) Egersund har omlag 10.000 innbyggere (2009), og er administrativt sentrum i Egersund kommune.

Det er gjort arkeologiske funn som viser at det har bodd mennesker i Egersunds-området siden steinalderen – og på slutten av 1200.tallet var det to kirker her. Egersund har hatt status som by fra 1798.

Egersund sentrum har en av de største konsentrasjonene av urban trehusbebyggelse i Norge – og er av den grunn karakterisert som antikvarisk verneområde. Blant attraksjonene ellers er det et par museer som særlig må nevnes: Dalane Folkemuseum (et lokalhistorisk museum for Dalane-regionen, som Egersund er en del av) og Egersund Fayancemuseum (som dokumenterer byens tradisjonsrike produksjon av fayance og steintøy).

En ganske spesiell severdighet er Stoplesteinan – en godt over 1000 år gammel steinsirkel rett utenfor sentrum, som er blitt sammenliknet med Englands berømte ”Stonehenge” (men i en atskillig mindre utgave).

Nærmeste internasjonale flyplass er Stavanger Lufthavn Sola, som ligger 69 km nordvest for Egersund.

Norsk bokmål