Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Elverum

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Elverum inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Elverum miniguide

Elverum
Bilutleie Elverum

Elverum ligger i indre del av østlandet – nærmere bestemt i Østerdalen i Hedmark fylke. Innbyggertallet i selve byen ligger på ca.13.500 (rundt 20.000 i hele Elverum kommune), og Elverum har hatt bystatus siden 1996.

Det norske forsvaret har flere militæranlegg i Elverums-området – og det populære kulturbygget Terningen Arena (som inneholder fasiliteter som idrettshall og konsertsal) er blitt til i et samarbeid mellom forsvaret og det sivile samfunnet i Elverum. Det er også den militære historien som har skapt byen, med utgangspunkt i Christiansfjeld festning, som ble anlagt her på 1600-tallet. Ruinene av den er en viktig severdighet.

Ellers ligger det to nasjonale museer i Elverum: Glomdalsmuseet (et av landets største kulturhistoriske friluftsmuseer) og Norsk Skogmuseum.

Det er også et par kunstgallerier i byen – hvorav Elverum Kunstgalleri, som ble åpnet i 2005, er det største.

Når det gjelder festivaler og evenementer, må Grundsetmartn (et av Norges eldste markeder) og Festspillene i Elverum nevnes. Førstnevnte går av stabelen hvert år i mars – sistnevnte i august.

Nærmeste internasjonale flyplass er Oslo lufthavn Gardermoen, som ligger 80 km sør for Elverum.