Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Elverum

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Elverum inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Elverum miniguide

Elverum

Bilutleie Elverum

Elverum ligger i indre del av østlandet – nærmere bestemt i Østerdalen i Hedmark fylke. Innbyggertallet i selve byen ligger på ca.13.500 (rundt 20.000 i hele Elverum kommune), og Elverum har hatt bystatus siden 1996.

Det norske forsvaret har flere militæranlegg i Elverums-området – og det populære kulturbygget Terningen Arena (som inneholder fasiliteter som idrettshall og konsertsal) er blitt til i et samarbeid mellom forsvaret og det sivile samfunnet i Elverum. Det er også den militære historien som har skapt byen, med utgangspunkt i Christiansfjeld festning, som ble anlagt her på 1600-tallet. Ruinene av den er en viktig severdighet.

Ellers ligger det to nasjonale museer i Elverum: Glomdalsmuseet (et av landets største kulturhistoriske friluftsmuseer) og Norsk Skogmuseum.

Det er også et par kunstgallerier i byen – hvorav Elverum Kunstgalleri, som ble åpnet i 2005, er det største.

Når det gjelder festivaler og evenementer, må Grundsetmartn (et av Norges eldste markeder) og Festspillene i Elverum nevnes. Førstnevnte går av stabelen hvert år i mars – sistnevnte i august.

Nærmeste internasjonale flyplass er Oslo lufthavn Gardermoen, som ligger 80 km sør for Elverum.

Norsk bokmål