Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Oslo Gardermoen Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Oslo Gardermoen Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Trenger du leiebil når du ankommer Oslo Lufthavn – Gardermoen? Det er praktisk å leie bil allerede på flyplassen, slik at man slipper å være avhengig av offentlig transport. Det er mange biltyper å velge mellom, og det lønner seg å bestille bilen i god tid før ankomst, slik at du får akkurat den bilen som passer deg og dine behov. Ved å sammenligne priser på leiebiler fra flere aktører, vil du kunne finne et ekstra godt leiebil-tilbud.

Oslo Gardermoen Lufthavn miniguide

Leiebil Oslo Gardermoen Lufthavn
Bilutleie Oslo Gardermoen Lufthavn

Oslo lufthavn Gardermoen (OSL) ligger på Gardermoen, på grensen mellom Nannestad og Ullensaker kommune, omtrent 50 km nord for Oslo. Det er Norges største flyplass og den nest største i Norden etter Kastrup i København. Det går jevnlig flytog og flybuss mellom Oslo og flyplassen. Bilutleiefirmaene Hertz, Europcar, Sixt, Avis og Budget er lokalisert i ankomsthallen ved togstasjonen.

18,1 millioner passasjerer var innom Oslo lufthavn Gardermoen i 2009. Lufthavnen ble åpnet i 1998 og tilbyr direktereiser til 94 ulike internasjonale destinasjoner og til 23 nasjonale destinasjoner. Den er hovedbase for Norwegian Air Shuttle og SAS. Etter planen skal en ny terminal 2 stå ferdig i 2013 som innebærer at Oslo lufthavn skal kunne ta imot 28 millioner passasjerer. Noen populære destinasjoner er Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø. Noen populære flyruter utenlands er : Alicante, Malaga, Roma, Pisa og Mallorca.

Oslo lufthavn, Gardemoen, har rundt 20 butikker og rundt 20 ulike barer, kafeer og restauranter. Andre fasiliteter er trådløst internett, bank og tre lounger. Det finnes flere skulpturer rundt om i terminalbygningen og den er kjent for sine «lyddusjer», installasjoner som spiller av naturlyder dersom en står under. Radisson Blu Airport Hotel ligger kun 100 meter fra terminalbygningen.

Prøv vår søkemotor som sammenligner priser på bilutleie. Finn en billig leiebil i dag!

Kjøretips med leiebil

Skal du til Oslo, følger du E6 mot hovedstaden, og kjøretiden er ca 40 minutter. Oslo har mange severdigheter og attraksjoner, og Det Kongelige Slottet, Karl Johans gate, Stortinget, Akershus Festning og Operahuset er bare noen av dem. I tillegg kan Oslo by på et rikt kultur- og underholdningstilbud samt flotte shoppingmuligheter.

Med leiebil på Gardermoen kan man også besøke byen Lillehammer, som ligger 147 km nord for Oslo Lufthavn – Gardermoen. Lillehammer har et flott OL-museum – som forteller historien om OL i moderne tid. Andre severdigheter er bl.a. postmuseet og friluftsmuseet Maihaugen – med sine 200 historiske bygninger. En av disse er Garmo Stavkirke fra 1200-tallet. Storgata i Lillehammer sentrum er dessuten en severdighet i seg selv, med sin lave trehusbebyggelse. I denne gågaten finnes trivelige butikker, gallerier og caféer.