Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Evenes

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Evenes inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Evenes miniguide

Evenes

Bilutleie Evenes

Evenes er en kommune, som ligger ved kysten helt nord i Nordland fylke – nærmere bestemt i distriktet Ofoten, nær grensen til Troms. Folketallet er relativt beskjedent – 1.345 innbyggere (2010) – og 450 er bosatt i administrasjonssenteret Bogen.

Evenes har flere severdigheter å by på – i tillegg til vakker natur og midnattssol: Skulpturlandskap Nordland (en spesiell utendørs samling av modernistisk billedhuggerkunst), Gallogieddie friluftsmuseum (som dokumenterer flyttsamenes historie og kultur i området), fjellformasjonen ”Veggen” (med panoramautsikt over Ofotfjorden) – og det 140 år gamle, restaurerte handelsstedet Liland Brygge.

Nevnes må også Evenes kirkested, med Evenes kirke (oppført ca. 1800 i biedermeierstil). Dette ble i 2000 utpekt som Evenes kommunes tusenårssted.

Harstad/Narvik lufthavn Evenes  – som er hovedflyplass for den nordlige delen av Nordland og den sørlige delen av Troms – ligger i kommunen.

Norsk bokmål