Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Evenes

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Evenes inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Evenes miniguide

Evenes
Bilutleie Evenes

Evenes er en kommune, som ligger ved kysten helt nord i Nordland fylke – nærmere bestemt i distriktet Ofoten, nær grensen til Troms. Folketallet er relativt beskjedent – 1.345 innbyggere (2010) – og 450 er bosatt i administrasjonssenteret Bogen.

Evenes har flere severdigheter å by på – i tillegg til vakker natur og midnattssol: Skulpturlandskap Nordland (en spesiell utendørs samling av modernistisk billedhuggerkunst), Gallogieddie friluftsmuseum (som dokumenterer flyttsamenes historie og kultur i området), fjellformasjonen ”Veggen” (med panoramautsikt over Ofotfjorden) – og det 140 år gamle, restaurerte handelsstedet Liland Brygge.

Nevnes må også Evenes kirkested, med Evenes kirke (oppført ca. 1800 i biedermeierstil). Dette ble i 2000 utpekt som Evenes kommunes tusenårssted.

Harstad/Narvik lufthavn Evenes  – som er hovedflyplass for den nordlige delen av Nordland og den sørlige delen av Troms – ligger i kommunen.