Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Harstad Evenes Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Harstad Evenes Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hvorfor velge leiebil ved Evenes Lufthavn?

En leiebil fra Harstad/Narvik Evenes Lufthavn, gir deg friheten til å utforske regionen på dine egne premisser. Enten det er for å besøke historiske steder som Trondenes Historiske Senter, nyte de flotte landskapene i Lofoten, eller for å sørge for en forretningsreise uten stress, tilbyr leiebil fleksibilitet og komfort.

Harstad Evenes Lufthavn miniguide

Leiebil harstad evenes lufthavn
Bilutleie Harstad Evenes Lufthavn

Harstad/Narvik Evenes Lufthavn (EVE) ligger i Nordland ca. 45 km fra Harstad by og 75 km fra Narvik by like ved Europavei 10. Flyplassen har bussforbindelse til Harstad, Narvik og Sortland, det tar rundt 50 minutter å reise til Harstad og 75 minutter til Narvik. De firmaene som tilbyr bilutleie er Rent-A-Wreck, Hertz, Europcar, Sixt, Budget og Avis.

I 2008 var 513 961 passasjerer innom Harstad/Narvik Evenes Lufthavn.
Når deg gjelder internasjonale destinasjoner går det direkteruter til Madrid, Las Palmas og Dublin. Det har vært en viss diskusjon om det offisielle navnet på flyplassen og det har oppstått misforståelser og forveksling i forhold til Narvik Lufthavn. Ifølge internasjonale regler skal en flyplass ha navnet til den nærmeste store byen. I chartersegmentet skal den i tillegg markedsføres under navnet «Lofoten Internasjonale Flyplass».

Flyplassen har minibank, kafé, trådløst internett, møterom til utleie og taxfree-butikk. Det finnes ingen hoteller på flyplassen.

Finn den perfekte leiebilen på Evenes Lufthavn

Med et mangfold av valgmuligheter, kan det være en utfordring å velge den rette leiebilen for dine behov. Her er noen tips for å gjøre prosessen enklere og sikre at du får mest mulig ut av bilutleie ved Harstad Evenes Lufthavn.

#1. Bestill på forhånd

Sørg for å bestille leiebilen i god tid før ankomst. Dette sikrer bedre pris, men også større sjanse for at du får den modellen du ønsker.

#2. Velg riktig bilmodell

Vær oppmerksom på værforholdene og hva slags aktiviteter du planlegger. En robust SUV kan være ideell dersom du planlegger å utforske fjell og landlige områder, mens en mindre bil kan være mer økonomisk og praktisk for bykjøring.

#3. Sjekk vilkårene for leieavtalen

Gå nøye gjennom leieavtalen før du aksepterer den. Kontroller kilometergrense, forsikringsdekning og hva som skjer hvis du skulle få en skade på bilen.