Leiebil Harstad Evenes Lufthavn

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Harstad Evenes Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Harstad Evenes Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Harstad Evenes Lufthavn miniguide

Leiebil Harstad Evenes Lufthavn

Bilutleie Harstad Evenes Lufthavn

Harstad/Narvik Evenes Lufthavn (EVE) ligger i Nordland ca. 45 km fra Harstad by og 75 km fra Narvik by like ved Europavei 10. Flyplassen har bussforbindelse til Harstad, Narvik og Sortland, det tar rundt 50 minutter å reise til Harstad og 75 minutter til Narvik. De firmaene som tilbyr bilutleie er Rent-A-Wreck, Hertz, Europcar, Sixt, Budget og Avis.

I 2008 var 513 961 passasjerer innom Harstad/Narvik Evenes Lufthavn.
Når deg gjelder internasjonale destinasjoner går det direkteruter til Madrid, Las Palmas og Dublin. Det har vært en viss diskusjon om det offisielle navnet på flyplassen og det har oppstått misforståelser og forveksling i forhold til Narvik Lufthavn. Ifølge internasjonale regler skal en flyplass ha navnet til den nærmeste store byen. I chartersegmentet skal den i tillegg markedsføres under navnet «Lofoten Internasjonale Flyplass».

Flyplassen har minibank, kafé, trådløst internett, møterom til utleie og taxfree-butikk. Det finnes ingen hoteller på flyplassen.

Norsk bokmål