Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Finnsnes

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Finnsnes inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Finnsnes miniguide

Finnsnes

Bilutleie Finnsnes

Finnsnes er administrativt sentrum i Lenvik kommune i Troms fylke – og ligger ved kysten, innenfor Senja (Norges nest største øy). Byen har om lag 5.500 innbyggere, inkl. tettstedet Silsand på Senja, som Finnsnes er forbundet med ved via av den over 1000 meter lange Gisundbrua. Finnsnes fikk bystatus 1. januar 2000, og markedsfører seg selv derfor som ”Tusenårsbyen”.

Finnsnes er handelssentrum for en omegn som teller rundt 35.000 innbyggere, og det setter sitt preg på byen. Det finnes derfor gode shoppingmuligheter her – bl.a. i Amfi Finnsnes kjøpesenter, som ble åpnet i 2005.

I områdene rundt Finnsnes er det en rekke attraksjoner – i tillegg til den vakre naturen og midnattsola om sommeren. Sammenslutningen Midt-Troms museum har to av sine avdelinger i rimelig avstand fra byen: Lenvik Museum og Senjamuseet. På Senja ligger også den populære Hulder- og Trollparken Senjatrollet.

Er man klar for en litt lengre ekskursjon, kan man 68 km sør for Finnsnes besøke verdens nordligste dyrepark – Polar Zoo. Den ligger i Bardu.

Den kombinerte militære og sivile flyplassen Bardufoss lufthavn ligger ca. 30 km sørøst for Finnsnes.

Norsk bokmål