Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Bardufoss

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bardufoss inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bardufoss miniguide

Bardufoss

Bilutleie Bardufoss

Bardufoss er administrativt sentrum i Målselv kommune, som ligger øst i det nord-norske fylket Troms – med grense mot Sverige. Tettstedet Bardufoss har ca. 2.250 innbyggere (2009), og er kjent for sin sentrale betydning for det norske forsvaret.

I Bardufoss ligger Forsvarets kompetanse- og utdanningssenter (Forsvarets høyskole) – og det er dessuten tre militærleire i nærheten av tettstedet.

Naturen i Målselv er vakker, og Bardufoss er et godt utgangspunkt for rekreasjonsopplevelser i området. Blant severdighetene er følgende de mest populære: Polarbadet (Norges nordligste badeland), Målselvfossen (Norges nasjonalfoss, som ligger litt øst for tettstedet) og Øvre Dividalen Nasjonalpark – ca. 70 km sørøst for Bardufoss, rett ved svenskegrensen.

Det kan dessuten nevnes at administrasjonen for Midt-Troms Museum, som har avdelinger flere steder i den midtre delen av Troms, ligger i Bardufoss.

Bardufoss lufthavn er en kombinert militær og sivil flyplass, som bl.a. har faste ruter til Oslo (Gardermoen).

Norsk bokmål