Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bardufoss

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bardufoss inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bardufoss miniguide

Bardufoss
Bilutleie Bardufoss

Bardufoss er administrativt sentrum i Målselv kommune, som ligger øst i det nord-norske fylket Troms – med grense mot Sverige. Tettstedet Bardufoss har ca. 2.250 innbyggere (2009), og er kjent for sin sentrale betydning for det norske forsvaret.

I Bardufoss ligger Forsvarets kompetanse- og utdanningssenter (Forsvarets høyskole) – og det er dessuten tre militærleire i nærheten av tettstedet.

Naturen i Målselv er vakker, og Bardufoss er et godt utgangspunkt for rekreasjonsopplevelser i området. Blant severdighetene er følgende de mest populære: Polarbadet (Norges nordligste badeland), Målselvfossen (Norges nasjonalfoss, som ligger litt øst for tettstedet) og Øvre Dividalen Nasjonalpark – ca. 70 km sørøst for Bardufoss, rett ved svenskegrensen.

Det kan dessuten nevnes at administrasjonen for Midt-Troms Museum, som har avdelinger flere steder i den midtre delen av Troms, ligger i Bardufoss.

Bardufoss lufthavn er en kombinert militær og sivil flyplass, som bl.a. har faste ruter til Oslo (Gardermoen).