Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Gjøvik

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Gjøvik inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Gjøvik miniguide

Gjøvik
Bilutleie Gjøvik

Gjøvik ligger sentralt i Sør-Norge, ved vestbredden av Norges største innsjø, Mjøsa. Med nesten 30.000 innbyggere er Gjøvik den største byen i Oppland fylke. Den vokste fram rundt den gamle Gjøvik gård, og bystatus ble oppnådd i 1861. Gjøvik gård (oppført i begynnelsen av 1800-tallet på tuftene til middelaldergården Gjøvig) er i dag byens kultursentrum.

Blant attraksjonene er Gjøvik Olympiske fjellhall  (bygget i forbindelse med vinter-OL i nabobyen Lillehammer i 1994) er landets største innendørshall i fjell (inneholder bl.a. ishockeybane, svømmehall og konsertsal).

Ellers er Gjøviks fremste attraksjon det gamle dampskipet ”Skibladner” – verdens eldste hjuldamper som går i fast rutetrafikk (gjelder sommerhalvåret). Den anløper de øvrige byene rundt Mjøsa (Lillehammer, Hamar, Moelv) – samt stedene Kapp, Panengen og Eidsvoll. ”Skibladner” brukes også til chartertrafikk, og er for øvrig kjent under kjælenavnet ”Mjøsas hvite svane”. Den ble bygget i 1856, og kunne således i 2006 feire sitt 150-årsjubileum.

Andre severdigheter i Gjøvik: Eiketunet kulturhistoriske museum (friluftsmuseum, som ligger på en høyde rett ved sentrum), Vitensenteret Innlandet (teknologisk opplevelsessenter) og Fastland friluftsbad  (et badeanlegg midt i byen, med utendørs svømmebasseng, stupetårn (10 m), barnebasseng, sandvolleyballbane m.m.).

Nærmeste internasjonale flyplass er Oslo lufthavn Gardermoen, som ligger 70 km sør for Gjøvik.