Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Gjøvik

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Gjøvik inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Gjøvik miniguide

Gjøvik

Bilutleie Gjøvik

Gjøvik ligger sentralt i Sør-Norge, ved vestbredden av Norges største innsjø, Mjøsa. Med nesten 30.000 innbyggere er Gjøvik den største byen i Oppland fylke. Den vokste fram rundt den gamle Gjøvik gård, og bystatus ble oppnådd i 1861. Gjøvik gård (oppført i begynnelsen av 1800-tallet på tuftene til middelaldergården Gjøvig) er i dag byens kultursentrum.

Blant attraksjonene er Gjøvik Olympiske fjellhall  (bygget i forbindelse med vinter-OL i nabobyen Lillehammer i 1994) er landets største innendørshall i fjell (inneholder bl.a. ishockeybane, svømmehall og konsertsal).

Ellers er Gjøviks fremste attraksjon det gamle dampskipet ”Skibladner” – verdens eldste hjuldamper som går i fast rutetrafikk (gjelder sommerhalvåret). Den anløper de øvrige byene rundt Mjøsa (Lillehammer, Hamar, Moelv) – samt stedene Kapp, Panengen og Eidsvoll. ”Skibladner” brukes også til chartertrafikk, og er for øvrig kjent under kjælenavnet ”Mjøsas hvite svane”. Den ble bygget i 1856, og kunne således i 2006 feire sitt 150-årsjubileum.

Andre severdigheter i Gjøvik: Eiketunet kulturhistoriske museum (friluftsmuseum, som ligger på en høyde rett ved sentrum), Vitensenteret Innlandet (teknologisk opplevelsessenter) og Fastland friluftsbad  (et badeanlegg midt i byen, med utendørs svømmebasseng, stupetårn (10 m), barnebasseng, sandvolleyballbane m.m.).

Nærmeste internasjonale flyplass er Oslo lufthavn Gardermoen, som ligger 70 km sør for Gjøvik.

Norsk bokmål