Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Glomfjord

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Glomfjord inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Glomfjord miniguide

Leiebil Glomfjord
Bilutleie Glomfjord

Glomfjord ligger nesten helt innerst i den bortimot 20 km lange Glomfjorden i Meløy kommune i Nordland fylke. Aller innerst reiser den bratte fjellveggen Fyken seg 883 meter i været. Her finner vi også Glomfjord kraftverk – kjent i forbindelse med den allierte sabotasjeaksjonen ”Operasjon Muskedunder” under 2. verdenskrig. Tettstedet Glomfjord har ca. 1.200 innbyggere (2009), og  en av landets vakreste veistrekninger – ”Kystriksveien” (RV 17) – passerer sentrum.

Glomfjord forbindes av mange først og fremst med industri, siden et av Nordlands største industriområder (Glomfjord industripark) ligger her. Men området er også rikt på muligheter for unike naturopplevelser.  Den nærmeste delen av Norges nest største isbre – Svartisen – befinner seg snaut 2 mil sørøst for Glomfjord. Like utenfor sentrum ligger dessuten den atskillig mindre Glombreen, der vi også finner det 1.200 meter høye fjellet Istinden. Det arrangeres både breturer og fjellvandringer i området. Meløy kommune har dessuten en vakker skjærgård, der det er mulig å feriere som ”øyhopper”.

Glomfjords største attraksjon er Glomfjord Alpinsenter, som ligger i kort avstand fra tettbebyggelsen. Her er det også godt tilrettelagt for snowboardaktiviteter, og anlegget er karakterisert av magasinet ”Fri Flyt” som en av de beste snowboard-arenaene i Norge.

Nærmeste større flyplass er Bodø lufthavn, som ligger 54 km nordvest for Glomfjord