Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Grimstad

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Grimstad inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Grimstad miniguide

Leiebil Grimstad
Bilutleie Grimstad

Grimstad er en by med ca. 20.000 innbyggere (2009) som ligger ved den norske Sørlands-kysten – nærmere bestemt i Aust-Agder fylke. Den fikk bystatus i 1816, og historien er nært knyttet til skipsbygging og rederivirksomhet. Fremdeles er rederinæring og maritimt relatert industri viktig for byen.

Grimstad kalles ellers ofte ”Dikternes by”, fordi Norges to internasjonalt mest kjente forfattere – Henrik Ibsen og Knut Hamsun på hver sin måte har preget byen med sitt nærvær.  Ibsen var apotekerlærling her da han debuterte som dramatiker i 1850 – og Hamsun bodde på sin praktgård Nørholm fra 1918 til han døde i 1952.

Grimstad bys museer har flere spesialavdelinger, der selve ”flaggskipet” er Ibsenmuseet, som befinner seg i Ibsenhuset (i Henrik Ibsens gate, selvsagt). Ibsenhuset (oppført i 1758) inneholder bl.a. et autentisk apotek fra Ibsens tid i byen, og er Norges eldste Ibsen-museum (åpnet i 1916). Reimanngården (hvor det også fantes et apotek som Ibsen arbeidet i) er et trehuskompleks fra 1750-årene, som bl.a. huser utstillingslokaler for Grimstad kunstforening.

Av de øvrige museumsavdelingene må Grimstad sjøfartsmuseum nevnes. Det holder til i et tidligere skipsverft.  Og på Dømmesmoen i Fjære, litt nord for sentrum, ligger Norsk hagebruksmuseum – med den tidligere Statens hagebruksskole som nærmeste nabo. Her er det også en vakker park, hvor man bl.a. kan oppleve den 500 år gamle Fjære-eika. I nærheten ligger også Fjære kirke – en steinkirke fra 1100-tallet, i et område som ellers inneholder en rekke gravhauger og andre fornminner.

I skogen innenfor Fjære kirke er landsdelens mest spektakulære teaterscene (utendørs) – Fjæreheia – bygget opp i et tidligere granittbrudd. Og så må det selvsagt nevnes at Grimstad, den norske byen med flest soldager i året, har flotte badestrender både vest og øst for sentrum.

Nærmeste flyplass er Kristiansand lufthavn – Kjevik, som ligger 34 km sørvest for Grimstad.