Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kristiansand Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kristiansand Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kristiansand Lufthavn miniguide

Leiebil Kristiansand Lufthavn
Bilutleie Kristiansand Lufthavn

Kristiansand Lufthavn, Kjevik (KRS) ligger 16 km nordøst for Kristiansand. Det går flybuss mellom Kristiansand og flyplassen og til andre byer i området. Det er også mulig å ankomme med båt til Kjevik brygge 5 minutter fra terminalen. På flyplassen kan en få leid bil fra bilutleiefirmaene Hertz, Europcar, Sixt, Avis og Budget.

915,089 passasjerer var innom Kristiansand Lufthavn i 2008. Det går direkteruter til 7 ulike internasjonale destinasjoner i Europa, og flyplassen betjenes av 5 ulike flyselskaper.

Kristiansand Lufthavn har ingen serveringssteder men 2 kiosker der det er mulig å kjøpe enkel mat og drikke. Den har en taxfree-butikk, trådløst internett, møterom og reisebyrå. De nærmeste hotellene er Rica Hotell Dyreparken og Quality Hotell og Resort Kristiansand som det går shuttle-buss til.