Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hamar

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hamar inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hamar miniguide

Hamar
Bilutleie Hamar

Hamar har 29.000 innbyggere (2009), og er en by som ligger sentralt på Østlandet – ved den østlige bredden av Norges største innsjø, Mjøsa. Den er også administrativt sentrum i Hedmark fylke. I middelalderen var Hamar en av Norges mest sentrale og innflytelsesrike byer – og den hadde status som ”kaupang”. Bystatus i moderne betydning av ordet fikk Hamar imidlertid først i 1849.

Den gamle Hamar domkirke på Domkirkeodden ble oppført som en treskipet basilika i romansk stil på slutten av 1100-tallet – men i 1567 ble den rasert av svenskene, og deretter aldri gjenreist. Domkirkeruinene er i dag Hamars mest kjente attraksjon (har status som ”tusenårssted”), og er nå omsluttet av et vernebygg i glass. Den nye Hamar domkirke er ble oppført i sentrum av byen i 1866.

Domkirkeruinene er en del av Hedmarksmuseet, som bl.a. også omfatter ”Oplandenes Folkemuseum” – og som har sin hovedlokalisering i den gamle ”Storhamarloven” fra 1700-tallet (bygget over den tidligere bispegården). I 1970-årene ble denne bygningen restaurert og modernisert etter tegninger av den kjente arkitekten Sverre Fehn.

Ellers har Hamar et par spesielle idrettshaller, som regnes blant byens severdigheter – begge oppført i forbindelse med vinter-OL 1994 i nabobyen Lillehammer: ”Vikingskipet” (en av verdens største skøytearenaer, hvor det også arrangeres store, internasjonale konserter) og ”Nordlyshallen” (ishockeyarena, som i tillegg brukes til messer og kulturevenementer).

Nærmeste internasjonale flyplass er Oslo lufthavn Gardermoen, som ligger 67 km sør for Hamar.