Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Holmestrand

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Holmestrand inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Holmestrand miniguide

Leiebil Holmestrand
Bilutleie Holmestrand

Holmestrand ligger sørøst i Norge, nærmere bestemt i Vestfold fylke ved Oslofjorden. Byen har omlag 10.000 innbyggere (2010), og befinner seg 70 km sør for OsloNorges hovedstad.

Holmestrand er en allsidig industriby, spesielt innenfor aluminiumsprodukter. I tillegg har byen en flott båthavn, og sommerstid er det gode bademuligheter ved den populære stranden «Dulpen», eller ved den litt mindre badestranden «Hagemann».

Byens mest kjente turistattraksjoner er Holmestrand kirke fra 1674, Hillestad kirke fra 1724, Botne kirke fra 1200-tallet, samt Holstegården fra 1756 – som huser Holmestrand Museum (et lokalhistorisk bymuseum med utstilling av malerier, modeller og maritime gjenstander m.m. fra 1500-tallet og fram til i dag). Museet har også en egen sjøfartsavdeling.

Andre severdigheter er Holmestrand Aluminiumsmuseum (med fokus på produkthistorie og utvikling), samt  «Duunhuset» – det tidligere hjemmet til forfatteren Olav Duun (1876-1939) som var en av Norges største diktere. Huset er i dag museum, og utendørs finnes en minnepark.

Holmestrand har ellers gode shoppingmuligheter med kjøpesentre og butikker, golfbane, svømmehall og slalombakke som kan benyttes vinterstid.

Nærmeste internasjonale flyplass er Sandefjord Lufthavn – Torp, som ligger 43 km sør for Holmestrand.