Leiebil Sandefjord Torp Lufthavn

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Sandefjord Torp Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sandefjord Torp Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sandefjord Torp Lufthavn miniguide

Leiebil Sandefjord Torp Lufthavn

Bilutleie Sandefjord Torp Lufthavn

Sandefjord Torp Lufthavn (TRF) befinner seg 7,5 km nordøst for Sandefjord og rundt 110 km sørvest for Oslo. Det går busser mellom flyplassen både til Sandefjord og til Oslo, og det er en jernbanestasjon bare noen kilometer fra flyplassen som har forbindelse med en shuttle-buss. De bilutleiefirmaene som er representert er Avis, Hertz, Budget, Europcar og Natinal.

I 2008 besøkte 1 572 942 passasjerer Sandefjord Torp Lufthavn. Fra Sandefjord kan en reise til rundt 25 forskjellige europeiske destinasjoner og til 5 nasjonale. Flyplassen er først og fremst brukt at lavkostflyselskaper, og Ryanair er det selskapet som flyr til fleste destinasjoner fra flyplassen.

Sandefjord Torp Lufthavn har 4 forskjellige barer, kafeer og puber, taxfree og en bokhandel. Andre fasiliteter er trådløst internett, møterom og minibank. Det nærmeste hotellet ligger rundt 3 km fra flyplassen.

Norsk bokmål