Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kongsvinger

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kongsvinger inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kongsvinger miniguide

Kongsvinger
Bilutleie Kongsvinger

Kongsvinger ligger i Hedmark fylke på Østlandet, og har 17.400 innbyggere (2009). Byen ligger ved Glomma, som er Norges lengste elv. Kongsvinger har et rikt kulturliv, og er dessuten et viktig handelssentrum for regionen.

Kongsvinger fikk bystatus i 1854, og har flere historiske turistattraksjoner å vise fram. Noen av de mest besøkte er Vinger kirke fra 1699 (med altertavle fra 1300-tallet), samt  Øvrebyen – Kongsvingers eldste bydel med hus fra 1700- og 1800-tallet. Hele området er et levende museum, og øverst ligger Aamodtgården fra 1801, som i dag eies av Kongsvinger Museum. Her har både bymuseet og kunstforeningen sine utstillinger. Øvrebyen arrangerer sommerstid «Liv i leiren» – med underholdning, servering og markedsboder.

En annen severdighet i byen er Kongsvinger Festning fra 1600-tallet, som er åpen for publikum. Her finnes også et festningsmuseum med fire utstillinger – der den viktigste viser forsvarets historie fra vikingetiden og frem til i dag. Det arrangeres ofte teaterforestillinger og konserter ved festningen.

Kvinnemuseet er også verdt et besøk. Det ligger i en stor og vakker sveitservilla fra 1857. Museet dokumenterer kvinners liv og virke i norsk kulturhistorie, og hver sommer vises det nye og aktuelle temautstillinger.

Nærmeste flyplass er Oslo Lufthavn Gardermoen, som ligger 74 km vest for Kongsvinger.