Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Larvik

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Larvik inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Larvik miniguide

Larvik
Bilutleie Larvik

Kystbyen Larvik (23.600 innbyggere i 2007) ligger sørøst i Norge ved Larviksfjorden (som munner ut i Skagerak), og tilhører Vestfold fylke. Larvik  fikk byrettigheter i 1671, og viktigste næringsvei var den gangen trelasthandel, båtbygging og sjøfart. Senere på 1930-tallet fikk byen en allsidig industrivekst.

Fra havnen i Larvik er det bilfergeforbindelse til Hirtshals i Danmark, og E18 passerer dessuten nord for sentrum.

Byens eldste bebyggelse ligger ved Tollerodden – og her finner man flere historiske turistattraksjoner. Av de mest besøkte er Larvik kirke fra 1677, Laurvigs Hospital fra 1762 og den gamle tollboden fra 1712 – som i dag huser byens sjøfartsmuseum. I området ligger også den vakre Herregården i barokkstil fra 1674.

Andre turistattraksjoner i byen er Larvik Museum – et lokalhistorisk museum med utstilling om byens sjøfarts- og industrihistorie, Bøkeskogen – et rekreasjonsområde med flotte turstier, Fritzøeparken med Fritzøehus – som er en herregård fra 1860-tallet.

Larvik er ellers en flott ferieby sommerstid, med svaberg og badestrender, campingplasser og gjestehavner som har et yrende småbåtliv. Larvik har også et hyggelig forretningsstrøk med butikker, caféer og restauranter.

Nærmeste flyplass er Sandefjord Lufthavn – Torp, som ligger 22 km nordøst for Larvik.