Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Lillehammer

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lillehammer inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lillehammer miniguide

Lillehammer

Bilutleie Lillehammer

Lillehammer (26.100 innbygger i 2009) ligger på Østlandet i Oppland fylke, og er regionsenter for Gudbrandsdalen. Byen ligger i nordenden av Mjøsa, som er Norges største innsjø.

Lillehammer fikk bystatus i 1842, og er internasjonalt kjent som arrangørsted for vinter-OL i 1994.

Byen er også kjent for å huse en av Norges største turistattraksjoner – Hunderfossen Familiepark. Dette er en fornøyelsespark med troll og eventyr som tema, der man også kan prøve elverafting eller benytte seg av stedets badeland, bilbaner, karuseller, kino m.m. I tillegg kan man besøke stedets bondegård, der det holdes en rekke husdyr.

Andre populære severdigheter i byen er Lillehammer kirke fra 1882, Lillehammer Kunstmuseum – med verk av bl.a. Edvard Munch og egen avdeling for samtidskunst, Lillehammer Olympiapark, Norges Olympiske Museum (som forteller historien om OL fra 776 f.Kr. og fram til i dag) samt Maihaugen – et friluftsmuseum med bygninger fra perioden 1700-  til 1900-tallet, der også Garmo stavkirke fra 1200-tallet ligger. Stedet har i tillegg et Postmuseum.

Dampskipet «Skibladner» er nok en populær turistattraksjon. Dette er Norges eneste hjuldamper og eldste skip i drift – bygget på 1850-tallet. Skipet trafikkerer på Mjøsa og tar av og på passasjerer i Lillehammer.

Lillehammer er også et populært vintersportssted – med gode skimuligheter, skitrekk, skibakker og variert terreng.

Nærmeste flyplass er Oslo Lufthavn Gardermoen, som ligger 145 km sør for Lillehammer.

Norsk bokmål