Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lillehammer

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lillehammer inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lillehammer miniguide

Lillehammer
Bilutleie Lillehammer

Lillehammer (26.100 innbygger i 2009) ligger på Østlandet i Oppland fylke, og er regionsenter for Gudbrandsdalen. Byen ligger i nordenden av Mjøsa, som er Norges største innsjø.

Lillehammer fikk bystatus i 1842, og er internasjonalt kjent som arrangørsted for vinter-OL i 1994.

Byen er også kjent for å huse en av Norges største turistattraksjoner – Hunderfossen Familiepark. Dette er en fornøyelsespark med troll og eventyr som tema, der man også kan prøve elverafting eller benytte seg av stedets badeland, bilbaner, karuseller, kino m.m. I tillegg kan man besøke stedets bondegård, der det holdes en rekke husdyr.

Andre populære severdigheter i byen er Lillehammer kirke fra 1882, Lillehammer Kunstmuseum – med verk av bl.a. Edvard Munch og egen avdeling for samtidskunst, Lillehammer Olympiapark, Norges Olympiske Museum (som forteller historien om OL fra 776 f.Kr. og fram til i dag) samt Maihaugen – et friluftsmuseum med bygninger fra perioden 1700-  til 1900-tallet, der også Garmo stavkirke fra 1200-tallet ligger. Stedet har i tillegg et Postmuseum.

Dampskipet «Skibladner» er nok en populær turistattraksjon. Dette er Norges eneste hjuldamper og eldste skip i drift – bygget på 1850-tallet. Skipet trafikkerer på Mjøsa og tar av og på passasjerer i Lillehammer.

Lillehammer er også et populært vintersportssted – med gode skimuligheter, skitrekk, skibakker og variert terreng.

Nærmeste flyplass er Oslo Lufthavn Gardermoen, som ligger 145 km sør for Lillehammer.