Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lyngdal

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lyngdal inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lyngdal miniguide

Leiebil Lyngdal
Bilutleie Lyngdal

Lyngdal er en bykommune som ligger i Vest-Agder fylke på Sørlandet, og har 7.700 innbyggere (2009). Lyngdal fikk bystatus i 2001, og er et viktig handelssentrum for regionen. Byen har flott beliggenhet med nærhet til sjøen, flere innsjøer og åser. Høyeste punkt er Kalåsknipen, som ligger 506 m.o.h.

Største turistattraksjon i Lyngdal er Sørlandsbadet, som ligger ved Rosfjorden, og er et populært badeland for hele familien med bølgebasseng, strømkanal, boblebad, vannsklier, idrettsbasseng, barnebasseng og velværeavdeling.

Andre severdigheter i Lyngdal og omegn er Lyngdal Landbruksmuseum med sin lokalhistoriske utstilling, Kvås kirke fra 1836, Klokkergården Bygdetun (et  museum med bl.a. Norges minste posthus og et skolemuseum) samt Lyngdal kirke fra 1848. Bak kirken ligger det fortsatt 7 store gravhauger som antageligvis stammer fra eldre jernalder og vikingetid.

Både i Rosfjorden og i Lyngdalsfjorden er det flotte bademuligheter med sandstrender.

Lyngdal arrangerer også «Dyreskuet» – en årlig fesjåfestival med utallige salgsboder som finner sted første helg i september måned. Dyreskuet har tradisjoner tilbake til 1857, og er fremdeles en populær begivenhet for både tilreisende og lokalbefolkningen. I tillegg til markedsbodene er tivoliet en fast ingrediens i Dyreskuet.

Nærmeste flyplass er Kristiansand Lufthavn – Kjevik, som ligger 89 km øst for Lyngdal.