Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mandal

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mandal inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mandal miniguide

Mandal
Bilutleie Mandal

Mandal er Norges sydligste by. Den ligger i Vest-Agder fylke, og har 10.500 innbyggere (2008). Mandalselva deler byen i to før den renner ut i havet, og i sentrum finnes hvitmalte sørlandshus og sjarmerende gater, samt  hyggelige butikker og restauranter.

Mandal er en typisk sommerby, og er gjerne kjent for sitt strand- og båtliv, sin flotte skjærgård og promenaden langs Mandalselva.

Noen av byens mest besøkte turistattraksjoner er: Mandal kirke fra 1817,  Sjøsanden – en av Norges flotteste badestrender, Vest-Agder Museet Mandal (som ligger i Andorsensgården fra 1805 – med lokalhistorisk fiskerimuseum og kunstsamling) og Risøbank – et fredet anlegg fra 1901 med hovedbygning, gartnerbolig, hage og uthus samt friområder med strender og tennisbane. Mandal kunstforening har lokaler i hovedbygningens 2. etasje, og her kan besøkende se maleriutstilling av såvel lokale som nasjonale og internasjonale kunstnere.

40 km vest for Mandal ligger Lindesnes Fyr, som er landets eldste fyr (innviet i1656) og en populær turistattraksjon. Lindesnes Fyr er Norges sydligste punkt på fastlandet – og ligger hele 2518 km fra Nordkapp! Fyret har utstillinger, museumsbutikk og café.

Skalldyrfestivalen i Mandal er nok en turistattraksjon, der sjømat står i fokus. Festivalen har i tillegg underholdning og konserter, og arrangeres 2. helg i august måned hvert år.

Nærmeste flyplass er Kristiansand Lufthavn – Kjevik, som ligger 58 km nordøst for Mandal.