Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Molde

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Molde inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leter du etter billigst mulig bilutleie i Molde? Det er populært å leie bil i Molde, enten du skal på ferie eller forretningsreise. Sammenligner du priser på leiebil fra flere aktører, vil du kunne finne de aller beste tilbudene.

Molde miniguide

Molde
Bilutleie Molde

Molde ligger på Romsdalshalvøya ved Moldeelvas utløp i Moldefjorden (som er en del av Romsdalsfjorden). Byen har omlag 24.800 innbyggere (2010), og ligger i Møre og Romsdal fylke på Vestlandet.

Molde er et viktig handelssentrum for regionen, og i Storgata – som er byens hovedgate – finnes en rekke butikker.

Hurtigruta som trafikkerer mellom Bergen og Kirkenes anløper Storkaia i Molde daglig.

Molde har et rikt kulturliv, og noen populære turistattraksjoner som kan besøkes med leiebil er bl.a. Molde Rådhus fra 1966, Kunstnersenteret (med utstilling av malerier laget av både regionale og nasjonale kunstnere), Molde domkirke fra 1957 og Romsdalsmuseet (med flere avdelinger) – et av de største distriktsmuseene i Norge. Museet omfatter bla. Friluftsmuseet på Reknes i Molde (med bygninger fra 1600-tallet og fram til 1900-tallet), samt park og utescene.

Fiskerimuseet på Hjertøya er også en turistattraksjon. For å komme dit må man ta rutebåt fra Molde sentrum, og selve reisen tar kun 10 minutter.

En av de mest kjente severdighetene i Molde er «Moldepanoramaet» – fjellrekken man kan se på sørsiden av Romsdalsfjorden. Fra utsiktspunktet Varden har man vakker utsikt til 222 delvis snøkledte topper, der de fleste er over 1000 meter høye.

Byens flyplass – Molde Lufthavn – ligger 6 km nordøst for sentrum.

Flyplass

Molde Lufthavn (MOL) ligger 6 km øst for bysentrum, og ble åpnet i 1972. I ankomsthallen på flyplassen finner man kontorene til leiebilaktørene Avis, Hertz og Europcar. Dersom man har forhåndsbestilt leiebilen før avreise til Molde, vil bilen stå klar når man ankommer flyplassen.

Trafikk

Når man ankommer Molde med leiebil, kan det være greit å vite at byen har et stort P-hus med plass til 620 biler. Fra parkeringshuset er det kun noen minutters gange til  hovedgaten Storgata, der man finner et godt utvalg av butikker.

Det finnes også en åpen parkeringsplass ved Molde Stadion – ca. 10 minutters gange fra sentrum.

Kjøretips med leiebil

Med leiebil i Molde har man de beste muligheter for å ta spennende kjøreturer i området, og det er også overkommelig å kjøre til byene Kristiansund eller Ålesund. Europavei E39 og E136 går gjennom Møre og Romsdal fylke.

Reiser man til Molde sommerstid, kan det være aktuelt å dra til Retiro Badepark, som ligger kun 3 km øst for bysentrum. Her finner man flott badestrand, grøntarealer, toaletter og parkeringsplass.

Atlanterhavsveien er en populær kjørestrekning og passer bra om du har en leiebil. Strekningen går fra Bud 40 km nord for Molde langs kysten til Averøy – i retning Kristiansund. Atlanterhavsveien åpnet i 1989, og kystlandskapet består av øyer og broer ved havgapet. På Eidhusøya finnes servicebygg med café og turistinformasjon, og det er både rasteplass og turstier like i nærheten.

Et annet kjøretips med leiebil er å ta en utflukt til fjellovergangen Trollstigen, som ligger 71 km sørøst for Molde. Trollstigveien har et imponerende landskap med stupbratte fjell, fossefall og dype daler.

Trollstigveien befinner seg på fylkesvei 63 i Møre og Romsdal, og forbinder Valldal med Åndalsnes. På den bratteste strekningen slynger veien seg i sikk-sakk oppover langs bratte fjell, og man kjører forbi Stigfossen – som har et fossefall på 180 meter. På toppen av Trollstigplatået ligger “Trollstigen Café og besøkssenter” – der man kan få servering samt beskue den spektakulære naturen fra utsiktsplattformene.

Trollstigveien er stengt vinterstid på grunn av vanskelige kjøreforhold.