Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kristiansund

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kristiansund inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kristiansund miniguide

Kristiansund
Bilutleie Kristiansund

Kristiansund ligger på kysten av Vestlandet – i Møre og Romsdal fylke – og har omlag 20.000 innbyggere (2007). Byen ligger ut mot havet på de tre øyene Kirkelandet, Nordlandet og Innlandet – som har broforbindelse med hverandre.

Kristiansund er et viktig handelssentrum for regionen, og anløpes daglig av Hurtigruta, som trafikkerer mellom Bergen og Kirkenes. Havneområdet Vågen har flere kulturminner og museer fra Kristiansunds periode som fiskeriby – deriblant Norsk Klippfiskmuseum.

Byens mest besøkte turistattraksjoner er Kvalvik Fort – et av de best bevarte kystfort fra 2. verdenskrig, Brannmuseet, Skipsverftsmuseet, Petrosenteret – et opplevelsessenter der besøkende kan lære mer om oljevirksomheten utenfor Norges kyst, Nordlandet kirke fra 1914, Arne Øverlands Galleri – et kunstgalleri med salgsutstillinger av norske malere, samt badelandet «Atlanterhavsbadet» – en attraksjon for hele familien med bl.a. vannsklier, bølgebasseng, klatrevegg og boblebad.

14 km ut i havet ligger Grip fiskevær – ei øy med smale gater og små, idylliske hus. Her kan man også besøke turistattraksjonen Grip stavkirke fra 1500-tallet.

Ellers har Kristiansund gode shoppingmuligheter med butikker og kjøpesenter samt flere utelivssteder. Byen er dessuten kjent for sin opera, og har en årlig operafestuke i februar måned.

Kristiansund Lufthavn ligger 8 km nordvest for sentrum.