Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Mosjøen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mosjøen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mosjøen miniguide

Mosjøen

Bilutleie Mosjøen

Mosjøen er en by i Nordland fylke, som ligger innerst i Vefsnfjorden i Vefsn kommune i Norge. Byen har omlag 10.000 innbyggere (2010), og inngår i regionen og landskapet Helgeland. Mosjøen fikk bystatus i 1875, og er i dag et viktig handelssentrum og transportknutepunkt for regionen.

Elvene Skjerva og Vefsna renner gjennom byen, og Mosjøen ligger også ved foten av Øyfjellet (818 m.o.h). Fjellet blir ofte benyttet av turister og lokalbefolkningen til fotturer, og det går turstier opp til varden på toppen.

En av de største severdighetene i Mosjøen er den pittoreske Sjøgata i sentrum, med sin trehusbebyggelse fra 1800-tallet. Andre turistattraksjoner er Dolstad kirke fra 1735, Helgeland Museum på Jacobsenbrygga i Sjøgata (et lokalhistorisk museum med faste og skiftende temautstillinger) og Vefsn Bygdesamling på Dolstad – et tun omgitt av gamle gårdsbygninger der de eldste er 300 år gamle samt Byparken med paviljong.

Mosjøen har ellers et rikt kulturliv, spesielt innenfor musikk og kunsthåndverk.

Nordlandsbanen og E6 passerer Mosjøen, og byens flyplass – Mosjøen Lufthavn – ligger 5 km sør for sentrum. Herfra går det rutefly til bl.a. Tromsø og Trondheim.

Norsk bokmål