Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tromsø

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tromsø inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leter du etter et godt tilbud på bilutleie i Tromsø? Du kan spare mange penger på å sammenligne priser på leiebil i Tromsø fra flere aktører, og det lønner seg å bestille bilen i god tid før ankomst. Det er populært å leie bil i Tromsø, og mange velger å hente leiebilen allerede på flyplassen. Med leiebil har du frihet til å ta hyggelige kjøreturer på egenhånd, og se mer av den vakre nord-norske naturen.

Tromsø miniguide

Tromsø
Bilutleie Tromsø

Tromsø (55.000 innbyggere i 2009) er den største byen i Nord-Norge, og ligger i Troms fylke. Byen ble grunnlagt i 1794, og fra 1800-tallet var den sentrum for ishavsfangst i arktiske strøk. Tromsø er også den største byen i Norden nord for Polarsirkelen, og i tillegg et populært reisemål for å oppleve midnattssolen sommerstid og nordlyset vinterstid.

Byens sentrum ligger på sørsiden av Tromsøya – og har fastlandsforbindelse via Tromsøbrua og Tromsøysundtunnelen. Havnen i Tromsø har daglige anløp av Hurtigruta (BergenKirkenes).

Tromsø er en universitetsby, og har i tillegg et rikt kulturliv med museer, kunstgallerier, konsertscener og flere årlige festivaler.

Ishavskatedralen fra 1965 er byens landemerke, med sin helt spesielle arkitektur.

Andre severdigheter i Tromsø er bl.a. Tromsø domkirke fra 1861, Polarmuseet (som forteller om byens fortid som sentrum for ishavsfangst og utgangspunkt for ekspedisjoner i Arktis), Tromsø Museum Universitetsmuseet (Nord-Norges største museum med natur- og kulturhistoriske utstillinger), Nord-norsk Kunstmuseum – samt Polaria, et opplevelsessenter med temaer om polarområdene. Her er det også har akvarium med levende sel og fisk fra området. Stedet viser i tillegg film fra Svalbard.

Fjellheisen til Storsteinen (421 m.o.h.) er populær turistattaksjon, og fra toppen har man fantastisk panoramautsikt over byen.

Tromsø har ellers gode shoppingmuligheter i butikker og kjøpesentre samt et yrende uteliv.

Leiebil kan bestilles i sentrum av Tromsø og ved Tromsø Lufthavn. Noen leiebiler vi tilbyr i Tromsø er Toyota Agoda, Peugot 207, Ford Fiesta og Audi Stasjonsvogn. Minibuss kan også bestilles om du trenger seter for mer enn 5 personer.

Flyplass

Tromsø Lufthavn (TOS) ligger på Langnes – 6 km nordvest for bysentrum. På flyplassen ved innsjekkingsskrankene i 1. etg. finnes en rekke bilutleiefirmaer – deriblant Avis, Hertz, Europcar, Budget og Sixt.

Med leiebil i Tromsø har man mange valgmuligheter dersom man ønsker å kjøre korte eller lengre bilturer. Narvik ligger 250 km sør for Tromsø, og avstanden til Harstad er 300 km.

Kjøretips

Er man glad i vakker natur, bør man kjøre til Lyngsalpan, som ligger 77 km øst for Tromsø. Lyngsalpan er et vernet fjellområde i Troms fylke, med spektakulære fjell, fjorder og øyer. Høyeste fjelltopp er Jiehkkevárri, som stiger 1834 m.o.h. Stedet innbyr til flotte naturopplevelser med fotturer i fjellet og sjøfiske. På strekningen må man ta ferge fra Svensby til Breivikeidet over Ullsfjorden for å komme til Lyngsalpan.

Reiser man til Tromsø sommerstid, anbefales det å ta en utflukt til naturperlen Sommarøy – som ligger 56 km sørvest for bysentrum. Sommarøy er et lite fiskevær som har innbydende hvite sandstrender. Fra Sommarøy har man utsikt til klippeøya Håja – og den spesielle formen på øya ga arkitekten inspirasjon da han tegnet “Ishavskatedralen” i Tromsø.