Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tromsø

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tromsø inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leter du etter et godt tilbud på bilutleie i Tromsø? Du kan spare mange penger på å sammenligne priser på leiebil i Tromsø fra flere aktører, og det lønner seg å bestille bilen i god tid før ankomst. Det er populært å leie bil i Tromsø, og mange velger å hente leiebilen allerede på flyplassen. Med leiebil har du frihet til å ta hyggelige kjøreturer på egenhånd, og se mer av den vakre nord-norske naturen.

Tromsø miniguide

Tromsø

Bilutleie Tromsø

Tromsø (55.000 innbyggere i 2009) er den største byen i Nord-Norge, og ligger i Troms fylke. Byen ble grunnlagt i 1794, og fra 1800-tallet var den sentrum for ishavsfangst i arktiske strøk. Tromsø er også den største byen i Norden nord for Polarsirkelen, og i tillegg et populært reisemål for å oppleve midnattssolen sommerstid og nordlyset vinterstid.

Byens sentrum ligger på sørsiden av Tromsøya – og har fastlandsforbindelse via Tromsøbrua og Tromsøysundtunnelen. Havnen i Tromsø har daglige anløp av Hurtigruta (BergenKirkenes).

Tromsø er en universitetsby, og har i tillegg et rikt kulturliv med museer, kunstgallerier, konsertscener og flere årlige festivaler.

Ishavskatedralen fra 1965 er byens landemerke, med sin helt spesielle arkitektur.

Andre severdigheter i Tromsø er bl.a. Tromsø domkirke fra 1861, Polarmuseet (som forteller om byens fortid som sentrum for ishavsfangst og utgangspunkt for ekspedisjoner i Arktis), Tromsø Museum Universitetsmuseet (Nord-Norges største museum med natur- og kulturhistoriske utstillinger), Nord-norsk Kunstmuseum – samt Polaria, et opplevelsessenter med temaer om polarområdene. Her er det også har akvarium med levende sel og fisk fra området. Stedet viser i tillegg film fra Svalbard.

Fjellheisen til Storsteinen (421 m.o.h.) er populær turistattaksjon, og fra toppen har man fantastisk panoramautsikt over byen.

Tromsø har ellers gode shoppingmuligheter i butikker og kjøpesentre samt et yrende uteliv.

Leiebil kan bestilles i sentrum av Tromsø og ved Tromsø Lufthavn. Noen leiebiler vi tilbyr i Tromsø er Toyota Agoda, Peugot 207, Ford Fiesta og Audi Stasjonsvogn. Minibuss kan også bestilles om du trenger seter for mer enn 5 personer.

Flyplass

Tromsø Lufthavn (TOS) ligger på Langnes – 6 km nordvest for bysentrum. På flyplassen ved innsjekkingsskrankene i 1. etg. finnes en rekke bilutleiefirmaer – deriblant Avis, Hertz, Europcar, Budget og Sixt.

Med leiebil i Tromsø har man mange valgmuligheter dersom man ønsker å kjøre korte eller lengre bilturer. Narvik ligger 250 km sør for Tromsø, og avstanden til Harstad er 300 km.

Kjøretips

Er man glad i vakker natur, bør man kjøre til Lyngsalpan, som ligger 77 km øst for Tromsø. Lyngsalpan er et vernet fjellområde i Troms fylke, med spektakulære fjell, fjorder og øyer. Høyeste fjelltopp er Jiehkkevárri, som stiger 1834 m.o.h. Stedet innbyr til flotte naturopplevelser med fotturer i fjellet og sjøfiske. På strekningen må man ta ferge fra Svensby til Breivikeidet over Ullsfjorden for å komme til Lyngsalpan.

Reiser man til Tromsø sommerstid, anbefales det å ta en utflukt til naturperlen Sommarøy – som ligger 56 km sørvest for bysentrum. Sommarøy er et lite fiskevær som har innbydende hvite sandstrender. Fra Sommarøy har man utsikt til klippeøya Håja – og den spesielle formen på øya ga arkitekten inspirasjon da han tegnet “Ishavskatedralen” i Tromsø.

Norsk bokmål