Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Moss

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Moss inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Moss miniguide

Moss

Bilutleie Moss

Moss ligger i den sørøstlige delen av Østlandet, nærmere bestemt ved Ytre Oslofjord  i Østfold fylke – ca. 60 km sør for hovedstaden Oslo. Byen har omlag 30.000 innbyggere (2010), og er kanskje mest kjent for sin havn med fergeforbindelse til Horten (Bastøfergen).

Moss er kjent for å være en industri- og handelsby og et viktig trafikknutepunkt. I tillegg er byen kjent for sine mange kunstgallerier.

Noen av byens mest populære turistattaksjoner er: Moss kirke fra 1861, Moss by- og industrimuseum – samt Konventionsgården (som er Moss Jernverks gamle hovedbygning fra 1750-tallet, og som i 1814 var stedet der avtalen om en personalunion med Sverige ble undertegnet).

En annen turistattraksjon er Jeløya, som tilhører Moss kommune, og er en av de største øyene i Ytre Oslofjord. På Jeløya ligger Galleri F15, som er et kunstgalleri med fokus på norsk og internasjonal samtidskunst.

Også Moss Kunstgalleri i sentrum av byen er verdt et besøk. Stedet har både permanent malerisamling og skiftende utstillinger innen samtidskunst.

I tillegg har Moss utallige badestrender. To av dem ligger midt i sentrum. Man finner også grøntarealer, turstier, muligheter for sykkel- og kanoutleie samt golfbane i området.

Moss Lufthavn – Rygge ligger 10,4 km sørøst for sentrum.

Norsk bokmål