Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Moss

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Moss inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Moss miniguide

Moss
Bilutleie Moss

Moss ligger i den sørøstlige delen av Østlandet, nærmere bestemt ved Ytre Oslofjord  i Østfold fylke – ca. 60 km sør for hovedstaden Oslo. Byen har omlag 30.000 innbyggere (2010), og er kanskje mest kjent for sin havn med fergeforbindelse til Horten (Bastøfergen).

Moss er kjent for å være en industri- og handelsby og et viktig trafikknutepunkt. I tillegg er byen kjent for sine mange kunstgallerier.

Noen av byens mest populære turistattaksjoner er: Moss kirke fra 1861, Moss by- og industrimuseum – samt Konventionsgården (som er Moss Jernverks gamle hovedbygning fra 1750-tallet, og som i 1814 var stedet der avtalen om en personalunion med Sverige ble undertegnet).

En annen turistattraksjon er Jeløya, som tilhører Moss kommune, og er en av de største øyene i Ytre Oslofjord. På Jeløya ligger Galleri F15, som er et kunstgalleri med fokus på norsk og internasjonal samtidskunst.

Også Moss Kunstgalleri i sentrum av byen er verdt et besøk. Stedet har både permanent malerisamling og skiftende utstillinger innen samtidskunst.

I tillegg har Moss utallige badestrender. To av dem ligger midt i sentrum. Man finner også grøntarealer, turstier, muligheter for sykkel- og kanoutleie samt golfbane i området.

Moss Lufthavn – Rygge ligger 10,4 km sørøst for sentrum.