Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Horten

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Horten inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Horten miniguide

Horten
Bilutleie Horten

Horten ligger sørøst i Norge, ved Ytre Oslofjord i Vestfold fylke, og har omlag 18.200 innbyggere (2009).

Kystbyen Horten er kanskje mest kjent for sin havn med bilfergeforbindelsen Horten –  Moss, der selve overfarten kun tar 30 minutter. Fergeforbindelse mellom de to byene har eksistert helt siden 1582.

En av de mest besøkte turistattraksjonene i Horten er Borre kirke fra 1100-tallet – med «Borrehaugene» (Borreparken) med Nordens største samling av kongegraver fra år 600 til 900. Her ligger også Midgard, som er et historisk senter med fokus på vikingtiden.

På idylliske Karljohansvern finnes flere severdigheter, deriblant Marinemuseet, Preus Museum (som er et fotografimuseum) samt et lokalhistorisk senter.

10 km fra Horten sentrum ligger Åsgårdstrand, der den kjente maleren Edvard Munch (1863-1944) tilbrakte mye av sin tid. Huset han eide er bevart, og er i dag åpent for publikum.

Ellers kan Horten tilby gode bademuligheter sommerstid med flotte sandstrender, hyggelige butikker i sentrum samt flere utelivssteder.

Nærmeste flyplass er Sandefjord Lufthavn – Torp, som ligger 38 km sør for Horten. Også Moss Lufthavn –  Rygge er et alternativ, som ligger 28 km øst for Horten (via fergeforbindelsen Horten-Moss).