Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Oslo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Oslo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Trenger du bilutleie i Oslo? Enten du skal på ferie eller forretningsreise til Oslo kan det være praktisk å leie bil, slik at du enkelt kommer deg rundt i byen. Det er mange biltyper å velge mellom, og du bestemmer selv om du ønsker å hente leiebilen i sentrum eller ved Oslo Lufthavn – Gardermoen.

Oslo miniguide

Leiebil Oslo
Bilutleie Oslo

Oslo, med om lag 590.000 innbyggere (2010), er Norges hovedstad og største by.  Den ligger i det sentrale Østlandsområdet i Sør-Norge – innerst i Oslofjorden. Flere elver renner gjennom byen – deriblant Akerselva.

Oslo ble grunnlagt rundt år 1048, og ble hovedstad først i 1314, senere i 1814 – da unionen med Danmark ble oppløst. Byen har en viktig havn med fergeforbindelse til både inn- og utland, og både Oslofjorden og åsene omkring byen er populære mål for friluftsliv og rekreasjon.

Hovedstaden har et rikt kulturliv med over 50 museer, en rekke kunstgallerier, opera, teatre, konsertscener og utelivssteder.

Noen av de mest populære turistattraksjonene i Oslo er Slottet (Det kongelige Slott) – som er den norske kongens hovedresidens, Slottsparken, Hovedgaten «Karl Johans gate» (som strekker seg fra Oslo Sentralstasjon i sørøst og opp til Slottet i nordvest) – med populære forretningsstrøk på begge sider av gaten, Oslo Domkirke fra 1697, Stortinget, Nationalteateret fra 1899 – samt de gamle  Universitetsbygningene.

Andre severdigheter er Akershus festning (opprinnelig fra 1299), Gamle Aker kirke fra 1100-tallet (byens eldste bygning), Holmenkollbakken med skimuseet, Frognerparken med Vigelandsanlegget (skulpturpark), Nasjonalgalleriet med sin samling av Edvard Munchs bilder, Kon-Tiki museet, Frammuseet, Norsk sjøfartsmuseum og Ibsenmuseet.

Av nyere attraksjoner må Operahuset nevnes. Det ligger i Bjørvika – og ble innviet i 2008.

Leiebil kan bestilles på flere steder i Oslo inkludert ved Oslo Lufthavn Gardermoen, Asker Togstasjon, i sentrum og ved Økernveien. Vi garanterer lave priser på bilutleie i Oslo. Prøv søkemotoren over for å se priser og tilgjengelighet på leiebiler.

Flyplass

Byens internasjonale hovedflyplass Oslo Lufthavn – Gardermoen (OSL) ligger 50 km nordøst for sentrum. Ved ankomsthallen finner man kontorene til en rekke anerkjente leiebilfirmaer – deriblant Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. Med leiebil i Oslo kan man ta kortere eller lengre kjøreturer i sitt eget tempo, og kanskje er det ønskelig å besøke andre byer på Østlandet?

Kjøretips med leiebil i Oslo

Fredrikstad ligger 94 km sør for Oslo, og er en trivelig by som ble grunnlagt i 1567. Fredrikstad regnes for å være Nord-Europas best bevarte festningsby – og gamlebyen med sine historiske vollgraver, bastioner og brosteinsgater er et populært besøksmål. Også Kongsten Fort fra 1677 samt Fredrikstad Kirke fra 1779 anbefales et besøk – i tillegg til Fredrikstad Museum.

Et annet populært reisetips med leiebil er å kjøre til Hadeland Glassverk – som ligger 73 km nordvest for Oslo, nærmere bestemt i Jevnaker ved Randsfjorden. Hadeland Glassverk ble etablert i 1762, og er kjent for sin produksjon av kvalitetsprodukter i glass og krystall. Glassverket er åpent alle dager hele året, og i helgene kan besøkende få mulighet til å blåse sitt eget glass i glasshytta. På stedet finnes dessuten glassmuseum, galleri og fabrikkutsalg.

Parkering i Oslo

Her er noen av de beste parkeringsalternativene i Oslo:

  • Sentrum P-hus er lokalisert i hjertet av byen, noe som gjør det til et ideelt valg for de som ønsker rask tilgang til shoppingområder og viktige severdigheter.
  • Grunerløkka P-Hus er en annen attraktiv lokasjon, særlig for de som ønsker å utforske Oslos mer bohemske strøk.
  • Bygarasjen er praktisk plassert ved Oslo S og tilbyr både kort- og langtidsparkering, noe som er svært nyttig hvis du er på en flying visit eller planlegger en lengre opphold.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Oslo?

Når det kommer til selve bilvalget, har vi tatt en kikk på noen av de mest populære modellene blant leiebilbrukere i Oslo.

  • Volkswagen Golf står øverst på listen med sin brukervennlighet og drivstoffgjerrighet – perfekt for både by- og langkjøring.
  • Toyota Yaris er en annen favoritt, kjent for sin pålitelighet og enkelhet i navigasjon i trange bygater.
  • Tesla Model S eller Y er et stadig mer aktuelt valg for de miljøbevisste reisende som også ønsker en smak av luksus.