Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Fredrikstad

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fredrikstad inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Fredrikstad miniguide

Leiebil Fredrikstad
Bilutleie Fredrikstad

Fredrikstad ligger i Østfold fylke, der Norges lengste elv – Glomma – renner ut i ytre Oslofjord. Byen har 72.760 innbyggere (2009), og er de senere årene vokst nesten helt sammen med nabobyen Sarpsborg. Fredrikstad ble grunnlagt i 1567 og var lenge en viktig garnisonsby.

Fredrikstads største attraksjon er det opprinnelige bysenteret – Gamlebyen – på østsiden av Glomma, kjent som Nord-Europas best bevarte festningsby. Festningsvollene med vollgravene (stjerneformet) og vollportene fra 1600-tallet er intakte – og bydelen har dessuten flere flotte bygninger fra 1700-tallet som omkranser Kongens Torv. Blant disse er ”Det gamle slaveri” (1731), Artillerigården (1733), Rådhuset (1784) og Østre Fredrikstad kirke (1779). Det finnes ellers en rekke trivelige restauranter i Gamlebyen.

På vestsiden av Glomma ligger sentrum i det moderne Fredrikstad – der de fleste av byens butikker ligger, og her finner vi også Fredrikstad domkirke (1882). Dessuten regnes øya Isegran som en del av Fredrikstad by. Den ligger der Glomma deler seg i et østre og et vestre løp – og rett utenfor Isegran ligger den større Kråkerøy, som også hører til Fredrikstad kommune. Her er det gjort flere boplassfunn fra steinalderen.

Blant de historiske attraksjonene i Fredrikstad må ellers Kongsten fort (litt utenfor Gamlebyen) og Isegran fort (på øya Isegran) nevnes – begge en del av Fredrikstad festning. Og Glemmen kirke, litt nordøst for sentrum, er kommunens eldste kirke (oppført ca. 1182).

Nærmeste flyplass er Moss lufthavn – Rygge, som ligger 29 km nord for Fredrikstad.