Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Porsgrunn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Porsgrunn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Porsgrunn miniguide

Porsgrunn
Bilutleie Porsgrunn

Porsgrunn er en bykommune som ligger sørøst i Norge, og tilhører Telemark fylke. De tidligere kommunene Brevik og Eidanger hører i dag til Porsgrunn, og kommunegrensen til Skien går nær Porsgrunn sentrum.

Porsgrunn fikk byrettigheter i 1807, og selve bykjernen har bortimot 13.000 innbyggere (2010). Byen ligger ved utløpet av Telemarkvassdraget, og Porsgrunnselva deler byen i to – østsiden og vestsiden. Porsgrunn er en viktig industriby, og har et allsidig kulturliv.

Den største og mest kjente turistattaksjonen i byen er Porsgrunds Porselænsfabrik – den tidligere produsenten av porselen som ble grunnlagt i 1885. I dag finnes det et fabrikkutsalg i bygningen – samt et museum, der man bl.a. kan se historiske og unike porselensgjenstander.

I sentrum finnes gode shoppingmuligheter med gågater, caféer/restauranter og utesteder. I tillegg har byen det store kjøpesenteret «Down Town» med over 70 butikker.

Andre severdigheter i byen er bl.a. Sjøfartsmuseet – med hus og sjøboder fra 1700- 1800-tallet, bymuseet – som består av den gamle prestegården fra 1784, en vakker hage med bl.a. Tollboden fra 1661 (byens eldste hus), Østre Porsgrunn kirke fra 1760 samt Vestre Porsgrunn kirke fra 1758.

Porsgrunn har variert skjærgård med mange badeplasser, samtidig som man har kort avstand til både skog og fjell.

Skien Lufthavn er nærmeste regionale flyplass –  som ligger 11 km nordvest for Porsgrunn. Nærmeste internasjonale flyplass er Sandefjord Lufthavn – Torp. Denne ligger 47 km vest for Porsgrunn.