Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Røros

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Røros inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Røros miniguide

Røros
Bilutleie Røros

Bergstaden Røros (3640 innbyggere i 2009) er et tettsted i Røros kommune, som ligger i Sør-Trøndelag fylke. Kommunen grenser i øst mot Sverige. Landskapet i Røros er kupert med store vidder, og ligger over 600 m.o.h. I tillegg har kommunen flere innsjøer samt to nasjonalparker – Femundsmarka og Forollhogna nasjonalpark.

Røros er en gammel bergstad med en rekke kulturminner, og står i sin helhet oppført på UNESCOs verdensarvliste. Røros Kobberverk ble startet i 1644 og var i drift fram til 1977. I dag tilhører stedet Rørosmuseet.

Nær 1 million mennesker besøker Røros årlig, og museet i Smeltehytta på Malmplassen er byens største attraksjon. Museet viser med sin utstilling verdensarven Røros med sin bergverkshistorie. Man bør også besøke Slaggveien på Malmplassen der bergstadens innbyggere levde tidligere, og en guidet omvisning i Olavsgruva (som ligger 13 km fra sentrum) kan også anbefales.

Det populære vintermarkedet – Rørosmartnan – er en årlig begivenhet i februar måned. Markedet varer i fem dager, og har omlag 80.000 besøkende hvert eneste år.

Den regionale flyplassen Røros Lufthavn, ligger 2 km vest for sentrum, og har direkteflyvninger til Oslo Lufthavn Gardermoen.