Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sandefjord

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sandefjord inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sandefjord miniguide

Sandefjord
Bilutleie Sandefjord

Byen Sandefjord (40.600 innbyggere i 2008) ligger i Vestfold fylke i Sør-Norge – ved Sandefjordsfjorden. Byen fikk kjøpstadsrettigheter i 1845, og viktigste næringsvei for byen på den tiden var sjøfart og hvalfangst. I dag er Sandefjord fremdeles en sjøfartsby, men hvalfangsten er byttet ut med industri og forretningsvirksomhet. Fra byens havn er det fergeforbindelse til Strømstad i Sverige.

Sandefjord er kanskje mest kjent for å være en sommerby, og mellom halvøyene Østerøya og Vesterøya finnes det hele 146 km kystlinje med flotte badestrender, hytte- og campingområder.

Byen er rik på minner fra vikingtiden og bronsealderen. En stor turistattraksjon er Fornminneparken Gokstadhaugen – der Gokstadskipet ble gravd ut i 1880 (og det står i dag utstilt på Vikingskiphuset på Bygdøy i Oslo).

Andre severdigheter i Sandefjord er bl.a. Bryggekapellet som ble åpnet i 2004 (og som muligens er Europas eneste flytende kirke), Bjerggata (et av byens eldste bevarte boligområder – med hvitmalte idylliske trehus fra begynnelsen av 1800-tallet), Badeparken – med skulpturanlegget «Poseidon», Hvalfangstmuseet, samt Hvalfangstmonumentet fra 1950-tallet (som står oppført ved havnen).

Sandefjord Lufthavn – Torp ligger 10,4 km nord for sentrum.