Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Sandefjord

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sandefjord inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sandefjord miniguide

Sandefjord

Bilutleie Sandefjord

Byen Sandefjord (40.600 innbyggere i 2008) ligger i Vestfold fylke i Sør-Norge – ved Sandefjordsfjorden. Byen fikk kjøpstadsrettigheter i 1845, og viktigste næringsvei for byen på den tiden var sjøfart og hvalfangst. I dag er Sandefjord fremdeles en sjøfartsby, men hvalfangsten er byttet ut med industri og forretningsvirksomhet. Fra byens havn er det fergeforbindelse til Strømstad i Sverige.

Sandefjord er kanskje mest kjent for å være en sommerby, og mellom halvøyene Østerøya og Vesterøya finnes det hele 146 km kystlinje med flotte badestrender, hytte- og campingområder.

Byen er rik på minner fra vikingtiden og bronsealderen. En stor turistattraksjon er Fornminneparken Gokstadhaugen – der Gokstadskipet ble gravd ut i 1880 (og det står i dag utstilt på Vikingskiphuset på Bygdøy i Oslo).

Andre severdigheter i Sandefjord er bl.a. Bryggekapellet som ble åpnet i 2004 (og som muligens er Europas eneste flytende kirke), Bjerggata (et av byens eldste bevarte boligområder – med hvitmalte idylliske trehus fra begynnelsen av 1800-tallet), Badeparken – med skulpturanlegget «Poseidon», Hvalfangstmuseet , samt Hvalfangstmonumentet fra 1950-tallet (som står oppført ved havnen).

Sandefjord Lufthavn – Torp ligger 10,4 km nord for sentrum.

Norsk bokmål