Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sarpsborg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sarpsborg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sarpsborg miniguide

Leiebil Sarpsborg
Bilutleie Sarpsborg

Bykommunen Sarpsborg ligger i Østfold fylke helt sørøst i Norge, og har omlag 52.200 innbyggere (2009). Kommunen har kystlinje mot Oslofjorden, og elva Glomma renner forbi byen. Like ved Sarpsborg sentrum faller den brått ned i Sarpsfossen – som har størst vannføring av alle fosser i Europa..

Sarpsborg ble grunnlagt i 1016 av kong Olav den Hellige, og er dermed en av Norges eldste byer.

Byen har flere historiske turistattraksjoner – deriblant Sarpsborg kirke fra 1845, Hafslund Hovedgård fra 1761 (med parkområdet, som inneholder 3000 år gamle helleristninger) samt  Borgarsyssel Museum (som ligger ved Sarpsfossen) –  et kulturhistorisk museum med utstilling av gjenstander fra steinalderen og fram til i dag. Stedet har også flere gamle bygninger.

I tillegg har Sarpsborg gode shoppingmuligheter i sentrum med både butikker og kjøpesentre, og det er sommerstid flotte badestrender i området. Aktivitetssenteret «Superland», som ligger i Quality Hotel & Resort, er en attraksjon for hele familien – med badeland, innendørs skøytebane, treningssenter m.m.

Byens årlige kulturfestival – Olavsdagene – arrangeres i august måned, og trekker mange turister til byen. Festivalen byr på konserter, vikingaktiviteter, utstillinger og  den historiske teaterforestillingen «Sverdet».

Nærmeste flyplass er Moss Lufthavn – Rygge, som ligger 25 km nordvest for Sarpsborg.