Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Sarpsborg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sarpsborg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sarpsborg miniguide

Leiebil Sarpsborg

Bilutleie Sarpsborg

Bykommunen Sarpsborg ligger i Østfold fylke helt sørøst i Norge, og har omlag 52.200 innbyggere (2009). Kommunen har kystlinje mot Oslofjorden, og elva Glomma renner forbi byen. Like ved Sarpsborg sentrum faller den brått ned i Sarpsfossen – som har størst vannføring av alle fosser i Europa..

Sarpsborg ble grunnlagt i 1016 av kong Olav den Hellige, og er dermed en av Norges eldste byer.

Byen har flere historiske turistattraksjoner – deriblant Sarpsborg kirke fra 1845, Hafslund Hovedgård fra 1761 (med parkområdet, som inneholder 3000 år gamle helleristninger) samt  Borgarsyssel Museum (som ligger ved Sarpsfossen) –  et kulturhistorisk museum med utstilling av gjenstander fra steinalderen og fram til i dag. Stedet har også flere gamle bygninger.

I tillegg har Sarpsborg gode shoppingmuligheter i sentrum med både butikker og kjøpesentre, og det er sommerstid flotte badestrender i området. Aktivitetssenteret «Superland», som ligger i Quality Hotel & Resort, er en attraksjon for hele familien – med badeland, innendørs skøytebane, treningssenter m.m.

Byens årlige kulturfestival – Olavsdagene – arrangeres i august måned, og trekker mange turister til byen. Festivalen byr på konserter, vikingaktiviteter, utstillinger og  den historiske teaterforestillingen «Sverdet».

Nærmeste flyplass er Moss Lufthavn – Rygge, som ligger 25 km nordvest for Sarpsborg.

Norsk bokmål