Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sogndal

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sogndal inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sogndal miniguide

Sogndal
Bilutleie Sogndal

Sogndal er et tettsted og en kommune i Sogn og Fjordane fylke på Vestlandet. Tettstedet – som har  ca. 3100 innbyggere –  ligger langt inne i Sognefjorden.

Sognefjorden er Norges lengste og dypeste fjord, og et populært reisemål på Vestlandet. I området omkring fjorden finnes flott natur, og mest kjent er nok Jotunheimen og Jostedalsbreen Nasjonalpark.

Fra tettstedet Sogndal er det fergeforbindelse til bl.a. Bergen.

Sogndal kommune har rik kulturhistorie, og har flere severdigheter – deriblant Kaupanger Stavkirke fra 1140 (en av Norges eldste stavkirker) – samt  De Heibergske Samlinger (Sogn Folkemuseum) i Kaupanger, som ligger 7 km fra Sogndal sentrum.

Her finner man to avdelinger: Det ene er Friluftsmuseet  – med bygninger fra middelalderen og fram til 1980-tallet, bondegård samt hovedbygningen med utstilling av gjenstander knyttet til jordbruk, håndverk, tekstiler m.m.

Det andre er Sogn Fjordmuseum som ligger ved Kaupanger fergekai – 5 min. biltur fra hovedmuseets bygning. Fjordmuseet har en lokalhistorisk samling av båter, fiskeredskaper m.m.

Norsk Bremuseum, som ligger i bygda Fjærland i Sogndal kommune, er også verdt et besøk. Museet har utstilling og modeller av isbreer, samt kinosal som viser film om Jostedalsbreen.

Flyplass

Nærmeste regionale flyplass er Sogndal Lufthavn – Hauåsen, som ligger 18,6 km sør for Sogndal. Hertz har et utleiekontor på Sogndal lufthavn, og tilbyr et bredt spekter av kjøretøy for ulike behov. De holder åpent fra mandag til fredag mellom 08:00 og 16:00.Andre kjente leiebilselskaper som Avis, Budget, Enterprise, Europcar, og Sixt samarbeider også med ulike plattformer for å tilby leiebiler i Sogndal. Flyvninger til og fra Oslo, som er en av de mest frekvente forbindelsene.

Kjøretips med leiebil

En leiebil i Sogndal åpner for mange muligheter for å utforske nærliggende byer og attraksjoner. Du kan enkelt legge ut på små eventyr i regionen og få med deg flotte naturperler.

  • Førde: Cirka en times kjøretur nordover fra Sogndal ligger Førde, kjent for sin natur og kultur. Førdehuset kulturhus tilbyr kulturaktiviteter, og i nærheten finner du storslåtte fosser som Huldefossen.
  • Sandane: Med en kjøretur på omtrent 2 timer, kommer du til Sandane. Her kan du utforske Gloppen Hotell, kjent for sin lokale matkultur, eller ta en fottur for å se imponerende panoramautsikt fra fjellene.
  • Voss: Kjør sørover ca. 1 time og 30 minutter, og du ankommer Voss, kjent for sine ekstremsportaktiviteter. Voss Vandrarheim er et populært sted for overnatting og utgangspunkt for aktiviteter som fallskjermhopping, rafting og skikjøring.