Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Stathelle

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stathelle inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stathelle miniguide

Stathelle
Bilutleie Stathelle

Den lille byen Stathelle ligger i Bamble kommune –  i Telemark fylke –  ca. 160 km sørvest for Oslo. Stathelle har omlag 8000 innbyggere (2008), og ligger der Langesundsfjorden, Frierfjorden og Eidangerfjorden møtes – på den innerste del av Langesundhalvøya.

Breviksbrua (Riksvei 354) og Grenlandsbrua (E18) ligger rett ved Stathelle.

Det historiske sentrum i Stathelle er en turistattraksjon, med sine trange gater og trehusbebyggelse fra 1830-tallet. Det er i tillegg gode handlemuligheter i sentrum med varierte butikker, og i vestre enden av Brevikbrua ligger «Brotorvet Shoppingsenter» – med i alt 43 butikker/spisesteder.

Ellers er Stathelle et yndet sted for friluftsaktiviteter som båtliv og fiske, og det er gode bademuligheter her sommerstid.

I Bamble kommune ligger Olavskirken, som er verdt et besøk. Her kan man se ruiner av en gammel middelalderkirke fra 1150, og et lite sidekapell – Mariakapellet – er åpent for publikum hele året.

Nabobyen Langesund  ligger ytterst på Langesundhalvøya – 6,6 km sørøst for Stathelle. Her kan man besøke Bamble Kystmuseum (i en laftet tømmerbygning fra 1700-tallet) – som dokumenterer kommunens maritime historie innen fiske, skipsbygging og sjøfart. Museet har også utstilling av malerier og kunsthåndverk.

Quality Hotel & Resort Skjæregården i Langesund har dessuten et flott badeland, som er en attraksjon for hele familien. Her finnes vannsklier, svømmebasseng, boblebad og badstue.

Nærmeste større flyplass er Sandefjord Lufthavn – Torp, som ligger 55 km nordøst for Stathelle.