Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Stathelle

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stathelle inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stathelle miniguide

Stathelle

Bilutleie Stathelle

Den lille byen Stathelle ligger i Bamble kommune –  i Telemark fylke –  ca. 160 km sørvest for Oslo. Stathelle har omlag 8000 innbyggere (2008), og ligger der Langesundsfjorden, Frierfjorden og Eidangerfjorden møtes – på den innerste del av Langesundhalvøya.

Breviksbrua (Riksvei 354) og Grenlandsbrua (E18) ligger rett ved Stathelle.

Det historiske sentrum i Stathelle er en turistattraksjon, med sine trange gater og trehusbebyggelse fra 1830-tallet. Det er i tillegg gode handlemuligheter i sentrum med varierte butikker, og i vestre enden av Brevikbrua ligger «Brotorvet Shoppingsenter» – med i alt 43 butikker/spisesteder.

Ellers er Stathelle et yndet sted for friluftsaktiviteter som båtliv og fiske, og det er gode bademuligheter her sommerstid.

I Bamble kommune ligger Olavskirken, som er verdt et besøk. Her kan man se ruiner av en gammel middelalderkirke fra 1150, og et lite sidekapell – Mariakapellet – er åpent for publikum hele året.

Nabobyen Langesund  ligger ytterst på Langesundhalvøya – 6,6 km sørøst for Stathelle. Her kan man besøke Bamble Kystmuseum (i en laftet tømmerbygning fra 1700-tallet) – som dokumenterer kommunens maritime historie innen fiske, skipsbygging og sjøfart. Museet har også utstilling av malerier og kunsthåndverk.

Quality Hotel & Resort Skjæregården i Langesund har dessuten et flott badeland, som er en attraksjon for hele familien. Her finnes vannsklier, svømmebasseng, boblebad og badstue.

Nærmeste større flyplass er Sandefjord Lufthavn – Torp, som ligger 55 km nordøst for Stathelle.

Norsk bokmål