Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Stjørdal

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stjørdal inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stjørdal miniguide

Leiebil Stjørdal
Bilutleie Stjørdal

Stjørdal er en by med ca. 11.000 innbyggere (2010) –  som ligger helt sør i Nord-Trøndelag fylke – 33 km øst for Trondheim. Stjørdal har hatt bystatus siden 1997, og er et viktig handelssentrum for regionen.

Funn av helleristninger fra steinalderen flere steder i Stjørdal – bl.a. ved Hegra – viser at det har bodd mennesker her svært lenge, og i middelalderen var det flere større gårder her. Tendenser til bydannelse oppsto imidlertid først på 1700-tallet, da håndverkere og handelsmenn begynte å flytte hit.

Blant de historiske severdighetene – i tillegg til helleristningsfeltene – finner vi ruinene av Steinvikholm slott, oppført i 1530 som residens og festning for den siste katolske erkebiskopen i Norge. Ellers må Hegra festning (også kalt Ingstadkleiva fort) nevnes. Den ble oppført i etterkant av unionsoppløsningen i 1905, som et forsvarsverk mot mulige svenske angrep.

Stjørdals eldste bygning er Stjørdal kirke, bygget på slutten av 1000-tallet. Den er dessuten Norges aller eldste, fullstendig bevarte steinbygning.

En attraksjon av en annen art er Stjørdalselva, som er regnet som en av Midt-Norges aller beste lakseelver.

En av Norges største flyplasser, Trondheim Lufthavn – Værnes, ligger 3 km sør for sentrum..