Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Stjørdal

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stjørdal inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stjørdal miniguide

Leiebil Stjørdal

Bilutleie Stjørdal

Stjørdal er en by med ca. 11.000 innbyggere (2010) –  som ligger helt sør i Nord-Trøndelag fylke – 33 km øst for Trondheim. Stjørdal har hatt bystatus siden 1997, og er et viktig handelssentrum for regionen.

Funn av helleristninger fra steinalderen flere steder i Stjørdal – bl.a. ved Hegra – viser at det har bodd mennesker her svært lenge, og i middelalderen var det flere større gårder her. Tendenser til bydannelse oppsto imidlertid først på 1700-tallet, da håndverkere og handelsmenn begynte å flytte hit.

Blant de historiske severdighetene – i tillegg til helleristningsfeltene – finner vi ruinene av Steinvikholm slott, oppført i 1530 som residens og festning for den siste katolske erkebiskopen i Norge. Ellers må Hegra festning (også kalt Ingstadkleiva fort) nevnes. Den ble oppført i etterkant av unionsoppløsningen i 1905, som et forsvarsverk mot mulige svenske angrep.

Stjørdals eldste bygning er Stjørdal kirke, bygget på slutten av 1000-tallet. Den er dessuten Norges aller eldste, fullstendig bevarte steinbygning.

En attraksjon av en annen art er Stjørdalselva, som er regnet som en av Midt-Norges aller beste lakseelver.

En av Norges største flyplasser, Trondheim Lufthavn – Værnes, ligger 3 km sør for sentrum..

Norsk bokmål