Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Stord

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stord inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stord miniguide

Stord

Bilutleie Stord

Stord er en bykommune i Hordaland fylke på Vestlandet, som ligger på sørlige halvdel av øya Stord i Norge. Stord ligger midt mellom Stavanger og Bergen, i regionen Sunnhordaland, og er et viktig handelssentrum for området. Det er broforbindelse fra øya til fastlandet.

Stord fikk bystatus i 1997, og kommunesenteret – som har 11.400 innbyggere (2009) – heter Leirvik.

I sentrum finnes butikker og kjøpesentre, restauranter og utesteder, og fra Leirvik har man kort avstand til fjord og fjell, kulturtilbud og friluftsliv. Fra havna i Leirvik har man fergeforbindelse til en rekke andre steder på Vestlandet.

Stord har flere turistattraksjoner og severdigheter – bl.a. Stord kirke fra 1857, den 16 meter høye «Storddøra» (som er en skulptur på moloen i Leirvik), Gruvemuseet Litlabø, Galleri Giga (et kunstgalleri med utstilling av sentrale norske kunstnere), samt Sunnhordaland Museum som ligger på Sunnhordalandstunet og har 11 gamle bygninger fra 1500- og 1600-tallet. Den eldste bygningen er «Adlandstova» fra 1400-tallet.

På øya Halsnøy ligger Halsnøy kloster fra 1164 – bygget av vikinghøvingen Erling Skakke. Ruinene av klosteret er i dag et museum, og man kan ta ferge fra Leirvik til øya. Selve overfarten tar ca. 1 time.

Ellers har Stord svømmehall vannsklier, stupetårn og barnebasseng – og er en attraksjon for hele familien.

Stord Lufthavn – Sørstokken, ligger 12,7 km vest for Leirvik.

Norsk bokmål