Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Stord

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stord inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stord miniguide

Stord
Bilutleie Stord

Stord er en bykommune i Hordaland fylke på Vestlandet, som ligger på sørlige halvdel av øya Stord i Norge. Stord ligger midt mellom Stavanger og Bergen, i regionen Sunnhordaland, og er et viktig handelssentrum for området. Det er broforbindelse fra øya til fastlandet.

Stord fikk bystatus i 1997, og kommunesenteret – som har 11.400 innbyggere (2009) – heter Leirvik.

I sentrum finnes butikker og kjøpesentre, restauranter og utesteder, og fra Leirvik har man kort avstand til fjord og fjell, kulturtilbud og friluftsliv. Fra havna i Leirvik har man fergeforbindelse til en rekke andre steder på Vestlandet.

Stord har flere turistattraksjoner og severdigheter – bl.a. Stord kirke fra 1857, den 16 meter høye «Storddøra» (som er en skulptur på moloen i Leirvik), Gruvemuseet Litlabø, Galleri Giga (et kunstgalleri med utstilling av sentrale norske kunstnere), samt Sunnhordaland Museum som ligger på Sunnhordalandstunet og har 11 gamle bygninger fra 1500- og 1600-tallet. Den eldste bygningen er «Adlandstova» fra 1400-tallet.

På øya Halsnøy ligger Halsnøy kloster fra 1164 – bygget av vikinghøvingen Erling Skakke. Ruinene av klosteret er i dag et museum, og man kan ta ferge fra Leirvik til øya. Selve overfarten tar ca. 1 time.

Ellers har Stord svømmehall vannsklier, stupetårn og barnebasseng – og er en attraksjon for hele familien.

Stord Lufthavn – Sørstokken, ligger 12,7 km vest for Leirvik.