Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tillerbyen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tillerbyen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tillerbyen miniguide

Leiebil Tillerbyen

Bilutleie Tillerbyen

Tillerbyen ligger 11 km sør for Trondheim sentrum – og ble planlagt i 1980-årene som et avlastningssentrum for Midtbyen i Trondheim. Opprinnelig ble Tillerbyen kalt Heimdalbyen, siden den tilhører Heimdal, som er en av Trondheims fire administrative bydeler.

Tillerbyen er de siste årene blitt sterkt utbygget – og det foreligger planer om ytterligere ekspansjon i årene framover – både når det gjelder boligområder, næringsetablering og hotellvirksomhet. Handelshøyskolen BI ligger også her.

Det som dominerer Tiller i dag, er tre store kjøpesentre. Det aller største, City Syd, dekker et areal på 38.000 m2 og inneholder 71 forskjellige butikker. Dermed er det blant Norges aller største, og planen er at senteret skal vokse videre til dobbel størrelse fram mot 2020. De to andre kjøpesentrene er Tillertorget og StorM Senteret – begge med over 20 butikker hver.

Tillerbyen ligger ved E6, og nærmeste flyplass er Trondheim lufthavn – Værnes, som ligger 27 km i nordøstlig retning.

Norsk bokmål