Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tillerbyen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tillerbyen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tillerbyen miniguide

Leiebil Tillerbyen
Bilutleie Tillerbyen

Tillerbyen ligger 11 km sør for Trondheim sentrum – og ble planlagt i 1980-årene som et avlastningssentrum for Midtbyen i Trondheim. Opprinnelig ble Tillerbyen kalt Heimdalbyen, siden den tilhører Heimdal, som er en av Trondheims fire administrative bydeler.

Tillerbyen er de siste årene blitt sterkt utbygget – og det foreligger planer om ytterligere ekspansjon i årene framover – både når det gjelder boligområder, næringsetablering og hotellvirksomhet. Handelshøyskolen BI ligger også her.

Det som dominerer Tiller i dag, er tre store kjøpesentre. Det aller største, City Syd, dekker et areal på 38.000 m2 og inneholder 71 forskjellige butikker. Dermed er det blant Norges aller største, og planen er at senteret skal vokse videre til dobbel størrelse fram mot 2020. De to andre kjøpesentrene er Tillertorget og StorM Senteret – begge med over 20 butikker hver.

Tillerbyen ligger ved E6, og nærmeste flyplass er Trondheim lufthavn – Værnes, som ligger 27 km i nordøstlig retning.