Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tønsberg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tønsberg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tønsberg miniguide

Tønsberg
Bilutleie Tønsberg

Tønsberg er en bykommune som ligger i Vestfold fylke, og som i øst har kystlinje mot Oslofjorden. Selve byen Tønsberg har ca. 40.000 innbyggere (2010), og er Vestfolds administrative sentrum og viktigste handelsby.

Tønsberg og ble grunnlagt i år 871 og er Norges eldste by. Den har flere historiske turistattraksjoner – deriblant Slottsfjellet, som er Nordens største ruinpark. Her står også Slottsfjelltårnet oppført i stein fra 1888, som er byens landemerke. I tillegg finnes ruinene etter middelalderborgen Tunsberghus, som var Norges største festning på 1200-tallet.

Ved foten av Slottsfjellet ligger Slottsfjellmuseet, som presenterer Vestfolds historie med hovedvekt på sjøfart og hvalfangst.

Andre attraksjoner i Tønsberg er bl.a.Tønsberg domkirke fra 1858, Sem kirke fra 1100-tallet,  Haugar Vestfold Kunstmuseum (med utstilling av norsk samtidskunst) – samt det moderne biblioteket, som fikk Norsk Stålkonstruksjonspris i 1993 – og som er bygget over ruinene av det gamle Olavsklosteret fra 1100-tallet. Disse er synlige i bibliotekets underetasje.

Tønsberg er en populær ferieby om sommeren, og har vakker skjærgård, flotte badestrender, småbåthavn og variert uteliv. I sentrum ligger dessuten «Farmandstredet» – et av landets største kjøpesentre med 126 butikker.

Nærmeste flyplass er Sandefjord Lufthavn – Torp, som ligger 25 km sørvest for Tønsberg.