Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tønsberg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tønsberg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tønsberg miniguide

Tønsberg

Bilutleie Tønsberg

Tønsberg er en bykommune som ligger i Vestfold fylke, og som i øst har kystlinje mot Oslofjorden. Selve byen Tønsberg har ca. 40.000 innbyggere (2010), og er Vestfolds administrative sentrum og viktigste handelsby.

Tønsberg og ble grunnlagt i år 871 og er Norges eldste by. Den har flere historiske turistattraksjoner – deriblant Slottsfjellet, som er Nordens største ruinpark. Her står også Slottsfjelltårnet oppført i stein fra 1888, som er byens landemerke. I tillegg finnes ruinene etter middelalderborgen Tunsberghus, som var Norges største festning på 1200-tallet.

Ved foten av Slottsfjellet ligger Slottsfjellmuseet, som presenterer Vestfolds historie med hovedvekt på sjøfart og hvalfangst.

Andre attraksjoner i Tønsberg er bl.a.Tønsberg domkirke fra 1858, Sem kirke fra 1100-tallet,  Haugar Vestfold Kunstmuseum (med utstilling av norsk samtidskunst) – samt det moderne biblioteket, som fikk Norsk Stålkonstruksjonspris i 1993 – og som er bygget over ruinene av det gamle Olavsklosteret fra 1100-tallet. Disse er synlige i bibliotekets underetasje.

Tønsberg er en populær ferieby om sommeren, og har vakker skjærgård, flotte badestrender, småbåthavn og variert uteliv. I sentrum ligger dessuten «Farmandstredet» – et av landets største kjøpesentre med 126 butikker.

Nærmeste flyplass er Sandefjord Lufthavn – Torp, som ligger 25 km sørvest for Tønsberg.

Norsk bokmål