Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tromsø

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tromsø inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leter du etter et godt tilbud på bilutleie i Tromsø? Du kan spare mange penger på å sammenligne priser på leiebil i Tromsø fra flere aktører, og det lønner seg å bestille bilen i god tid før ankomst. Det er populært å leie bil i Tromsø, og mange velger å hente leiebilen allerede på flyplassen. Med leiebil har du frihet til å ta hyggelige kjøreturer på egenhånd, og se mer av den vakre nord-norske naturen.

Tromsø miniguide

Leiebil Tromsø
Bilutleie Tromsø

Tromsø (78 000 innbyggere i 2023) er den største byen i Nord-Norge, og ligger i Troms fylke. Byen ble grunnlagt i 1794, og fra 1800-tallet var den sentrum for ishavsfangst i arktiske strøk. Tromsø er også den største byen i Norden nord for Polarsirkelen, og i tillegg et populært reisemål for å oppleve midnattssolen sommerstid og nordlyset vinterstid.

Byens sentrum ligger på sørsiden av Tromsøya – og har fastlandsforbindelse via Tromsøbrua og Tromsøysundtunnelen. Havnen i Tromsø har daglige anløp av Hurtigruta (BergenKirkenes).

Tromsø er en universitetsby, og har i tillegg et rikt kulturliv med museer, kunstgallerier, konsertscener og flere årlige festivaler.

Ishavskatedralen fra 1965 er byens landemerke, med sin helt spesielle arkitektur.

Andre severdigheter i Tromsø er bl.a. Tromsø domkirke fra 1861, Polarmuseet (som forteller om byens fortid som sentrum for ishavsfangst og utgangspunkt for ekspedisjoner i Arktis), Tromsø Museum Universitetsmuseet (Nord-Norges største museum med natur- og kulturhistoriske utstillinger), Nord-norsk Kunstmuseum – samt Polaria, et opplevelsessenter med temaer om polarområdene. Her er det også har akvarium med levende sel og fisk fra området. Stedet viser i tillegg film fra Svalbard.

Fjellheisen til Storsteinen (421 m.o.h.) er populær turistattaksjon, og fra toppen har man fantastisk panoramautsikt over byen.

Tromsø har ellers gode shoppingmuligheter i butikker og kjøpesentre samt et yrende uteliv.

Leiebil kan bestilles i sentrum av Tromsø og ved Tromsø Lufthavn. Noen leiebiler vi tilbyr i Tromsø er Toyota Agoda, Peugot 207, Ford Fiesta og Audi Stasjonsvogn. Minibuss kan også bestilles om du trenger seter for mer enn 5 personer.

Flyplass

Tromsø Lufthavn (TOS) ligger på Langnes – 6 km nordvest for bysentrum. På flyplassen ved innsjekkingsskrankene i 1. etg. finnes en rekke bilutleiefirmaer – deriblant Avis, Hertz, Europcar, Budget og Sixt.

Med leiebil i Tromsø har man mange valgmuligheter dersom man ønsker å kjøre korte eller lengre bilturer. Narvik ligger 250 km sør for Tromsø, og avstanden til Harstad er 300 km.

Noen tips før du leier bil i Tromsø

Når det kommer til leiebil i Tromsø er det noen punkter du bør ha i tankene:

  • Aldersgrense: De fleste bilutleiefirmaer krever at sjåføren er over 19 år og har hatt førerkort i minimum 1 år.
  • Førerkort og dokumentasjon: Husk å ta med gyldig førerkort, pass og kredittkort når du skal hente ut leiebilen.
  • Kjøreforhold: Tromsøs veier kan være glatte, særlig om vinteren. Sørg for at leiebilen har gode vinterdekk, og vær oppmerksom på værforandringer.
  • Forsikring: Alle våre tilbud inkluderer obligatoriske forsikringer. Vurder om du trenger full forsikring i tillegg.

Pristilbud og bilutvalg

Prisen på leiebil i Tromsø varierer avhengig av biltyper, utleiefirma, forsikring, og lengden på leieperioden. De fleste utleiefirmaer tilbyr et bredt spekter av kjøretøy – fra små økonomiklasser til store SUV’er. Vurder behovene dine og velg en bil som passer både budsjettet og komforten du ønsker.

Bestille leiebil på forhånd eller ved ankomst?

Det anbefales å bestille leiebil i Tromsø på forhånd. Dette gjelder spesielt i høysesonger som sommeren eller rundt juletider når etterspørselen er høy. Dette vil ikke bare sikre at du får bilen du ønsker deg, men ofte kan du også dra nytte av bedre priser online.