Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tromsø Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tromsø Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tromsø Lufthavn miniguide

Leiebil Tromsø Lufthavn
Bilutleie Tromsø Lufthavn

Tromsø Lufthavn (TOS) befinner seg ca. 5 km vest for sentrum for Tromsø. Det går flybuss mellom Tromsø og flyplassen. De bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen er Hertz, Europcar, Sixt, Avis og Budget.

I 2008 var 1,647,504 passasjerer innom lufthavnen, og det er den største i Nord-Norge. Fra Tromsø kan en fly til 25 ulike destinasjoner, 7 av disse er internasjonale og inkluderer blant annet London, Madrid og Murmansk. Widerøe er det selskapet som flyr til flest nasjonale destinasjoner.

Tromsø Lufthavn har et greit utvalg av barer, kafeer og restauranter samt taxfree-butikk og bokhandel. Flyplassen har også trådløst internett og minibank. Det fins ikke hotell på selve flyplassen.