Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Amstetten

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Amstetten inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Amstetten miniguide

Amstetten
Bilutleie Amstetten

Amstetten befinner seg mot nord i Østerrike, i nærheten av elven Ybbs som etter hvert møter Europas nest største elv Donau. Byen ligger 50 km sørøst for Linz og omtrent 130 km sørvest for Wien. Amstetten ble grunnlagt i 996 og i 2006 ble innbyggertallet i byen målt til 25 000.

Amstetten befinner seg i et av områdene i Østerrike som produserer mye cider. Det største privateide folkemuseet som fokuserer på fremstillingen av cider, ligger i Amstetten. Mostviertler Bauernmuseum ble startet opp av Anton Distelberger for å bevare ciderens historie. De over 17 000 gjenstandene som står på utstilling, gir besøkende en god innsikt i hvordan arbeiderne fremstiller cideren. Lokalbahn er også noe som bør oppleves, og hver søndag går det turer med historiske lokomotiver mellom Amstetten og Gerstetten.

Amstetten har ingen egen flyplass, men det går flyvninger til byer i nærheten. Flyplassen i Linz er den nærmeste.