Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dornbirn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dornbirn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dornbirn miniguide

Dornbirn
Bilutleie Dornbirn

Dornbirn er en by som befinner seg helt vest i Østerrike, hvor landet grenser til Sveits og Tyskland. I 2007 ble innbyggertallet målt til nesten 46 000, noe som gjør byen til den største i delstaten Vorarlberg. Selv om det har eksistert et samfunn her i over 1000 år, fikk ikke Dornbirn bystatus før i 1901.

Bybildet bærer preg både av flere hundre år gamle bygninger og moderne arkitektur. En god måte å få utsikt over byen på, er å ta turen opp til fjelltoppen Karren ved hjelp av en moderne taubane. På toppen er det en restaurant med panoramavinduer som går utfor fjellsiden. I tillegg til museer, er det muligheter for utflukter til Alpenes naturopplevelser. Dornbirn er Østerrikes største tekstilindustriby, og hvert år arrangeres det tekstilmesser i byen.

Den nærmeste flyplassen befinner seg i Hohenems omtrent 8 km sør for Dornbirn, og bærer navnet Hohenems-Dornbirn Airport.