Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Dornbirn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dornbirn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dornbirn miniguide

Dornbirn

Bilutleie Dornbirn

Dornbirn er en by som befinner seg helt vest i Østerrike, hvor landet grenser til Sveits og Tyskland. I 2007 ble innbyggertallet målt til nesten 46 000, noe som gjør byen til den største i delstaten Vorarlberg. Selv om det har eksistert et samfunn her i over 1000 år, fikk ikke Dornbirn bystatus før i 1901.

Bybildet bærer preg både av flere hundre år gamle bygninger og moderne arkitektur. En god måte å få utsikt over byen på, er å ta turen opp til fjelltoppen Karren ved hjelp av en moderne taubane. På toppen er det en restaurant med panoramavinduer som går utfor fjellsiden. I tillegg til museer, er det muligheter for utflukter til Alpenes naturopplevelser. Dornbirn er Østerrikes største tekstilindustriby, og hvert år arrangeres det tekstilmesser i byen.

Den nærmeste flyplassen befinner seg i Hohenems omtrent 8 km sør for Dornbirn, og bærer navnet Hohenems-Dornbirn Airport.

Norsk bokmål