Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Salzburg Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Salzburg Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Salzburg Lufthavn miniguide

Salzburg Lufthavn
Bilutleie Salzburg Lufthavn

Salzburg Lufthavn (SZG), også kalt W. A. Mozart Airport etter Mozart som ble født i Salzburg, ligger 3,1 km fra byen og 2 km fra grensen til Tyskland. Flyplassen er tilknyttet byens offentlige transportsystem, buss nr 2 går hvert 10. minutt. The shuttle, Sunny cars, Hertx, Avis, Budget, Megadrive, Sixt og Blue box er leiebilfirmaene som er representert på flyplassen, og befinner seg i førsteetasjen på hovedparkeringsplassen.

I 2009 besøkte, 1,553,554 passasjerer Salzburg Lufthavn, en tredjedel av disse gjaldt charterreiser. Salzburg er en svært populær destinasjon for vinterskisport, og en egen terminal 2 betjener kun charterfly og er bare åpen om lørdagene. Flyplassen ble åpnet allerede i 1910.

Utvalget av både kafeer, barer, restauranter og butikker på Salzburg Lufthavn er godt. Restauranten Ikarus er en gourmetrestaurant i første klasse som ligger i hangar 7, her må det bestilles på forhånd. Det fins flere hoteller like i nærheten, ett av dem er Star Inn Hotel Salzburg Airport.