Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Salzburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Salzburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Salzburg miniguide

Salzburg
Bilutleie Salzburg

Salzburg er den fjerde største byen i Østerrike og ligger helt på grensen til Tyskland i vest. Byen er hovedstaden i forbundslandet Salzburg, og innbyggertallet ble i 2007 målt til litt over 150 000. Salzburg er en gammel by med kirker og severdigheter fra barokktiden, og i 1996 ble den historiske bydelen satt på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Mange reiser til Salzburg om vinteren på grunn av Alpenes løyper, men også om sommeren kommer det mange for å gjeste den sjarmerende gamlebyen. W. A. Mozart ble født i Salzburg i 1756, og i dag er huset hvor han vokste opp et museum som tiltrekker mange besøkende. Salzburg regnes som et sentrum for kultur som musikk og teater og har helt siden middelalderen arrangert festspill og festivaler. Salzburg Festival er en verdenskjent festival med opera og skuespill.

Flyplassen i Salzburg, W. A. Mozart Airport og er den nest største flyplassen i Østerrike. Beliggenheten er omtrent 3 km utenfor byen.