Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bydgoszcz

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bydgoszcz inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bydgoszcz miniguide

Leiebil Bydgoszcz
Bilutleie Bydgoszcz

Bydgoszcz ligger sør for Gdansk og nord for Warszawa. Byen er Polens åttende største by med 374.000 innbyggere. Bydgoszcz ligger ti kilometer vest for elven Wisla. Herfra går det kanal til Notec og Oder. Byen er et viktig jernbaneknutepunkt, og elvehavnen binder sammen industrihavnene i Øvre Schlesien sammen med Østersjøhavnene.

Bydgoszcz ble annektert av Preussen i 1772 da Polen ble delt. I 1807 kom byen under Storhertugdømmet Warszawa, og fra 1815 kom den igjen under prøyssisk styre. Etter 1871 ble Bydgoszcz del av det tyske riket, men kom under polsk herredømme igjen etter første verdenskrig. Blant byens attraksjoner finner vi den tresidete, Fara-kirken fra 1500-tallet i gotisk stil, som også er byens eldste. Kirken har et kjent maleri. Wyspa Mynska, midt i byen var tidligere industrielt senter, er det nå flere røde mursteinsbygninger og grøntareal.

Bydgoszcz Ignacy Jan Paderewski flyplass ligger seks kilometer fra sentrum.