Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Warszawa

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Warszawa inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

En leiebil i Warszawa gjør det enkelt å navigere i byens brosteinsbelagte gater, besøke historiske steder som gamlebyen, slottsplassen, og besøke moderne shoppingdistrikter. Å ha din egen bil gir også muligheten til å oppdage de mindre kjente perlene i det polske landskapet.

Warszawa miniguide

Warszawa
Bilutleie Warszawa

Warszawa er hovedstad i Polen. Byen ligger ved elven Wisla midt i Polen. Warszawa har ca. 1,7 millioner innbyggere, ca. 2,4 millioner med forsteder.

Warszawa er en by som er rik på kultur, med mange teatre, museer og opera. Ca. 80 % ble ødelagt under 2. verdenskrig, men bykjernen fra middelalderen er gjenreist. Gamlebyen, som har sin opprinnelse fra 1400-tallet står på UNESCOs verdensarvliste. Den har fortsatt rester av den gamle bymuren. Det var her Warszawa-gettoen lå.

Mellom torget og slottet ligger den gotiske Jan-katedralen fra 1300-tallet. Det kongelige slott, en rød bygning fra 1300-tallet ble kongelig residens i 1569, og var presidentbolig til 1944. Det praktfulle Wilanowpalasset er et barokkpalass som ble bygget på 160—tallet for kong Jan II. Det er i dag et av Europasstørste palasser, og har en stor kunstsamling. Warszawa har flere festivaler, fra Mozartfestival, til filmfestival og jødisk kulturfestival.

Warszawa har et temperert kontinentalt klima med varme somre og kalde vintre. Gjennomsnittstemperaturen om sommeren ligger rundt 19°C, mens vinteren kan by på temperaturer så lave som -5°C.

Flyplass

Når du vurderer leiebil i Warszawa, er det viktig å vite at byen betjenes av to hovedflyplasser: Warszawa Chopin og Warszawa-Modlin. Warszawa Chopin Lufthavn (WAW)  er den største og travleste flyplassen i Polen, beliggende ca. 10 km sørvest for Warszawa sentrum. Warszawa-Modlin er en mindre flyplass som betjener lavprisselskaper, og er omtrent 40 km nord for Warszawa.

Kjøretips med leiebil

Når du har sikret deg en leiebil i Warszawa, står du fritt til å utforske områdene utenfor byen på egen hånd. Her er noen forslag til destinasjoner du kan vurdere:

  • Żelazowa Wola: Besøk komponisten Chopins fødested, kun en times kjøring med leiebil fra Warszawa. Parken og museet gir et fascinerende innblikk i hans liv og verk.
  • Kazimierz Dolny: Denne småbyen er kjent for sin renessansearkitektur og kunstnermiljø. Det tar om lag to timer å kjøre hit, og turen er perfekt for en dagstur.
  • Wilanów-palasset: Bare en kort biltur fra sentrum av Warszawa, ligger dette imponerende barokkpalasset med vakre hager. Perfekt for en formiddags- eller ettermiddagsutflukt.
  • Łódź: Ca. 1,5 times kjøring fra Warszawa finner du Łódź, en by med rik industrihistorie.
  • Kampinos Nasjonalpark: Bare en kort kjøretur vest for Warszawa. Denne parken flotte turløyper og er et godt sted for sykling og piknik.
  • Narew National Park: Om du er interessert i fuglekikking eller kanoferder, er Narews elveområder ca. to timer nordøst for Warszawa rette stedet.