Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Warszawa

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Warszawa inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Warszawa miniguide

Warszawa
Bilutleie Warszawa

Warszawa er hovedstad i Polen. Byen ligger ved elven Wisla midt i Polen. Warszawa har ca. 1,7 millioner innbyggere, ca. 2,4 millioner med forsteder.

Warszawa er en by som er rik på kultur, med mange teatre, museer og opera. Ca. 80 % ble ødelagt under 2. verdenskrig, men bykjernen fra middelalderen er gjenreist. Gamlebyen, som har sin opprinnelse fra 1400-tallet står på UNESCOs verdensarvliste. Den har fortsatt rester av den gamle bymuren. Det var her Warszawa-gettoen lå. Mellom torget og slottet ligger den gotiske Jan-katedralen fra 1300-tallet. Det kongelige slott, en rød bygning fra 1300-tallet ble kongelig residens i 1569, og var presidentbolig til 1944. Det praktfulle Wilanowpalasset er et barokkpalass som ble bygget på 160—tallet for kong Jan II. Det er i dag et av Europasstørste palasser, og har en stor kunstsamling. Warszawa har flere festivaler, fra Mozartfestival, til filmfestival og jødisk kulturfestival.

Warszawas Flyplass, Fryderyka Chopin–Okęcie ligger 11 km for sentrum i Warszawa i sørvest.