Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Warszawa

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Warszawa inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Warszawa miniguide

Warszawa

Bilutleie Warszawa

Warszawa er hovedstad i Polen. Byen ligger ved elven Wisla midt i Polen. Warszawa har ca. 1,7 millioner innbyggere, ca. 2,4 millioner med forsteder.

Warszawa er en by som er rik på kultur, med mange teatre, museer og opera. Ca. 80 % ble ødelagt under 2. verdenskrig, men bykjernen fra middelalderen er gjenreist. Gamlebyen, som har sin opprinnelse fra 1400-tallet står på UNESCOs verdensarvliste. Den har fortsatt rester av den gamle bymuren. Det var her Warszawa-gettoen lå. Mellom torget og slottet ligger den gotiske Jan-katedralen fra 1300-tallet. Det kongelige slott, en rød bygning fra 1300-tallet ble kongelig residens i 1569, og var presidentbolig til 1944. Det praktfulle Wilanowpalasset er et barokkpalass som ble bygget på 160—tallet for kong Jan II. Det er i dag et av Europasstørste palasser, og har en stor kunstsamling. Warszawa har flere festivaler, fra Mozartfestival, til filmfestival og jødisk kulturfestival.

Warszawas Flyplass, Fryderyka Chopin–Okęcie ligger 11 km for sentrum i Warszawa i sørvest.

Norsk bokmål