Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lodz Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lodz Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lodz Lufthavn miniguide

Leiebil Lodz Lufthavn
Bilutleie Lodz Lufthavn

Łódź Władysław Reymont Lufthavn (LCJ) er en liten lufthavn som ligger omtrent 6 km sørvest for byen Lodz. Den er oppkalt etter nobelprisvinneren i litteratur Władysław Reymont. Det er både gode tog- og bussforbindelser mellom Lodz og flyplassen. Avis, Europcar, Hertz, Mieszek og 59zl.pl er de bilutleiefirmaene som til stede.

I 2009 var 279 884 passasjerer innom lufthavnen. Nå skal flyplassen utbygges slik at den skal være klar til å ta imot 3 millioner passasjerer. Det går regulære ruter til 8 ulike euroepiske destinasjoner og det går charterruter til 8 andre destinasjoner.  Det er spesielt lavprisselskaper som betjener Lodz Lufthavn.

Lodz Lufthavn har restaurant og kafé, men shoppingmulighetene er ikke spesilet gode. Andre fasiliteter er minibank, reisebyrå, et kapell, møterom og VIP-lounge. Det nærmeste hotellet er Iness Hotel som ligger 4 km fra lufthavnen.