Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lodz

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lodz inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lodz miniguide

Lodz
Bilutleie Lodz

Lodz er Polens tredje største by med totalt 790.000 innbyggere. Byen ligger 120 kilometer sørvest for Warszawa midt i Polen.

Lodz er Polens fremste tekstilindustrisenter, og sammenlignes ofte med Englands Manchester. Lodz fikk byrettigheter 1798, og har i perioder vært under tysk herredømme. Byen er et betydelig vitenskapelig og kulturelt senter, med museer, teatre, opera og filmindustri. Camerimage, en internasjonal filmfestival for cinematografi holdes siste uken i november. Den nasjonale filmskolen ligger her. Byens hovedgaten er den 5 kilometer lange Ulica Piotrkowska. I gamlebyen lå deler av Litzmannstadt Getto, som var den nest største jødiske gettoen i Polen under 2. verdenskrig. Av severdigheter kan museet Sztuki og byens historiske museum nevnes. Det førstnevnte var et av Europas første kunstmuser, mens sistnevnte har flere dekorerte rom dedikert til kjente personer fra Lodz.

Lodz Wladyslaw Reymont flyplass ligger seks kilometer unna Lodz sentrum.