Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lublin

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lublin inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lublin miniguide

Leiebil Lublin
Bilutleie Lublin

Lublin ligger 160 kilometer sørøst for Warszawa, og er landets niende største by. Byen har 357.000 innbyggere og er hovedstad i provinsen med samme navn.

Lublin er et gammelt handelssentrum, og var et viktig utgangspunkt for den polske ekspansjonen østover på 1100-tallet. Lublin fikk byrettigheter i 1317, og mange riksdager møttes her. I 1569 ble den stedet der realunionen mellom Polen og Litauen ble inngått. Slottet i Lublin fra 1200-tallet ligger ved gamlebyen på en høyde. Her var det et kongelig kapell med malerier fra bysantinsk tid. Lublin var et senter for jødedommen, og i museet Majdanek kan turister lære mer om konsentrasjonsleiren med samme navn. Byen har flere kinoer og teatre, i tillegg til kunstgallerier, Lublin er også en festivalby: fra rock, teater, til klassisk musikk, internasjonal dokumentarfestival til middelalderfestival.

Lublin Radwiec lufthavn ligger fire kilometer utenfor, mens Warszawas Federico Chopin flyplass liger 151 kilometer fra Lublin.